Vajon ez real lehet vagy valami átverés? (Telegram penzfizető good bot)
Az instagram a storymba feldobott egy reklámot, hogy videok nezesevel lehet keresni penzt, ranyomtam a linkre a telegramra irányitott, es ott megneztem par videot es azt irta az egyenleg 5100 forint, de viszont ahhoz, hogy lekérjem az összeget, megkell adnom a bankártya adataimat, amit nem tettem meg.
@GoodHUceorls_bot [link]
Ez a link, csak telegrammon lehet megnyitni, valaki megnézné
Szia mindenkinek,én is nézegettem ilyen oldalakat,kissebb nagyobb sikerrel de nagyon oda kell figyelni.
Egy alkalommal úgy jártam hogy utalgatást kellett végre hajtani és napi 15000-23000 ft között ki is fizettek
kb 6 napon át,utána jött a meglepetés!
zárolták a bank kártyám
kb 6 nap alatt szereztem közel 100.000 ft-ot de a Takarék banknál teljesen deaktiválták a kártyám a netbankom.
így utóllag úgy voltam vele hogy meg érte mert nem lett belőlle nagyobb probléma.
de nem lehet tudni mien weboldalon található,ugyanis külön meghívast kaptam emaion,ahol meg adtam a email címem hogy érdekel a online munka.
ezek a botok meg sztem mind úgy van meg csinálva hogy be etetik a parasztot hogy örülsz hogy gyűllik a kis pénz,aztán ha szerencséje van az embernek elkúldik,abban a hitben hogy megkapja az ember úgy is többet akar,után jól átverik.
Aztán meg nem utalják ki de X összeget tölts egy bizonyos számlára és hatalmas profitot tudsz szerezni,és sajnos akinek van X ft a számláján az hiszékeny és belemegy utána meg lesheti a pénzét.
tanulságos ki történetem meg osztom veletek,hátha valakinek pont ez fog swgíteni,negyogy csalódás érje.
Üdvözlettel Sznida Miklós
Békésmegye.
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!