Vajon ez real lehet vagy valami átverés? (Telegram penzfizető good bot)
Az instagram a storymba feldobott egy reklámot, hogy videok nezesevel lehet keresni penzt, ranyomtam a linkre a telegramra irányitott, es ott megneztem par videot es azt irta az egyenleg 5100 forint, de viszont ahhoz, hogy lekérjem az összeget, megkell adnom a bankártya adataimat, amit nem tettem meg.
@GoodHUceorls_bot [link]
Ez a link, csak telegrammon lehet megnyitni, valaki megnézné
Valószínű már nem aktuális, de azért leírom a saját tapasztalatomat.
Én kipróbáltam kb. egy hónapja. KAMU az egész. Eleinte minden rendben volt, dobálta fel a videókat, amikről el kellett döntenem, hogy tetszik vagy sem, bármelyiket választottam +350Ft-ot kaptam a mérlegemre. Aztán egyszer csak kaptam random bónusz 30.000Ft-ot a semmire, így felugrottam 54.350Ft-ra. A bot felajánlotta, hogy elkérhetem a pénzt a számlámra. CSAK számlaszámot/IBAN számot küldtem el neki, majd a következő lépésben le kellett írnom a kívánt összegemet. Utána errort írt ki, ugyanis a minimum lekérhető összeg 200ezerFt. Ergo addig kellett volna videókat néznem, amíg 200ezer fölé nem került volna a mérlegem. CSAKHOGY ezután több videót nem kaptam. Egy csaló fickót reklámozott végig és dörgölt az orrom alá, aki hamis videókat tesz közzé, láthatóan betanult szöveggel, hihetetlen történetekkel. Azt állítja, hogy csak egy telefonra és időre van szükséged ahhoz, hogy milliókat kaphass órák alatt. Mindezt azért, hogy te is fektess be kriptoba, hogy 2 óra alatt milliomos legyen belőled. A lényeg az, hogy szó sem esik arról, hogy igenis neked kell elkezdeni és a saját pénzed átutalnod a tőzsdére, de ha eljutsz odáig, hogy megkeresd ezt a fickót és lássa, hogy téged hülyére lehet venni, na akkor fogja közölni veled, hogy a második lépés az, hogy x összeget "tölts" fel a tőzsdédre.
Kész röhej az egész, egy idő után már csak azért nézegettem a fickó csoportját, ahol szédíti a népet, mert rohadt vicces az egész jelenségXD
Remélem hasznos volt. jóéjt:)
Zöld Pardon, de milyen kártyaszámra utaltak neked 800 Ft-ot?
Revolutra?
Én csupàn beállítottam facebookon, hogy ehhez hasonló hirdetéseket dobjon fel:,D
Én is egy fáradt ember vagyok de a legtöbb fáradt ember ha lát melóbol hazajövet egy hirdetéses részmunkaidős állást nem kattint rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!