Régen voltam állásinterjún. Miben illik menni pénzügyes terület (állami cég) esetében? Nekem még mindig a sötét alj (szoknya vagy nadrág), fehér ing, körömcipő az evidens. 47/N
Ha ebben érzed jól magad, akkor az.
Színben szerintem még a királykék tud ütős lenni nőkön. Hozzá egy nem túl élénk de azért piros rúzs.
De a stílus ugyanaz az "irodai" klasszik.
Ing/blúz, lehet akár színes vagy mintás is csak ne legyen túl harsány. Hosszú nadrág vagy kb térdig érő szoknya, ez is lehet szerintem színes vagy mintás, nyilván úgy hogy passzoljon a felsőhöz (pl ha a szoknya kockás a blúz legyen egyszínű). De lehet dress is, csak ne legyen túl rövid/tapadós/csicsás, business casualra dob ki elég jó ötleteket Google. Körömcipő teljesen jó, csinos és lehet benne menni. Esetleg blézer hozzá ha hűvös van.
Nem feltétlen kell a sötét alj fehér ing kombó, lehet ennél színesebben is öltözni, de ha ez tetszik simán jó így is.
én állásinterjúkra, de azóta is a munkahelyemre (iroda) minden egyes nap így öltözöm föl:
-fekete térdig érő szoknya
-testszínű harisnyanadrág
-fekete lábbeli
-fehér blúz
szerintem így illik menni, mert meg kell adni a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!