Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A munkaügyi központból kitehet...

A munkaügyi központból kitehetnek, ha nem jelenek meg az email-en! elküldött tájékoztatón?

Figyelt kérdés

Régebben úgy volt, hogy hivatalos levelet küldtek ki, alá kellett írni, hogy átvettem, aztán abban benne volt, hogy jelenjek meg az adott helyen és időpontban, különben kiraknak a rendszerből.

Ez áll a levélben: "2023.05.27-én (szerdán) 11:30- kor az Országos Büntetés- végrehajtási Intézet tart osztályunkon tájékoztatót, toborzást.

Mivel regisztrált álláskeresőként vállalta a Hivatalunkkal való együttműködést, így kérem az adott napon szíveskedjen megjelenni."

Múltkor is kaptam egy hasonló levelet. Akkor rákérdeztem, hogy kötelező-e megjelenni, illetve van-e valamilyen következménye, ha nem megyek el, és az ügyintéző azt mondta, hogy igen, törölni fognak a rendszerből, ha nem megyek el, de szerintem csak hazudott.

2023. máj. 11. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazudott.
2023. máj. 11. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
1.: Email-en nem lehet hivatalos levelet kiküldeni. Mi van, hogyha a spam-be megy, vagy egyszerűen nem kapom meg a levelet? Ennek az a módja, hogy tértivevényesen kiküldik, és akkor biztosak lehetnek abban, ha megkaptam.
2023. máj. 11. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
akkor próbáld ki, nem mész oda azt mjad kiderül:)
2023. máj. 11. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

Ha kötelezően megjelenendő helyre akarnak kiküldeni, akkor azt ajánlott, tértis levélbe fogják megtenni

Ha csak sima közönséges levélküldeményként küldik vagy emailen, az max felhívás, de jogi vonzata nincs

2023. szept. 3. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!