Csak engem idegesítenek azok az emberek, akik állandóan azt mondogatják, hogy “miből vetted”?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 22:36
11/19 anonim válasza:
Biztos látszik hogy csóró vagy és meglepőnek
12/19 anonim válasza:
Lehet, hogy azért kérdezik, mert nem sokkal előtte rőlük lejmoltál, csak elfelejtetted és mutogatod az új cuccaidat? Érdekes, tőlem még ezt senki sem kérdezte.
13/19 anonim válasza:
Én vagyok ilyen ülök szakadtan a BMW-m előtt a földön. Megszánnak egy 20-assal. Udvariasan megköszönöm majd beülök és elhajtok.
14/19 anonim válasza:
#8 Irigyellek, ha még nem találkoztál ilyennel.
15/19 anonim válasza:
Rokonom havonta több alkalommal jön könyörögni pénzért, élelmiszerért, stb., tartózik fűnek-fának.
Szintén megkérdeztem tőle, hogy miből telt neki a szomszéd lányt elvinnie 2 hétre nyaralni??? Hozzád hasonlóan ő sem értette a kérdést!
16/19 anonim válasza:
Manapság, amikor a félmilliós ájfónt 24 havi kamatmentes részletfizetéssel meg lehet venni, fel sem vetődik bennem ez a kérdés, hogy "de miből vetted?".
17/19 anonim válasza:
#16 ja, csak mondjuk zéró legális jövedelemre nem lesz sehogy hitel.
18/19 anonim válasza:
Akkor megveszik kp-ért a dílerek, meg a stricik.
19/19 anonim válasza:
@17
Amennyiben a mobilszolgáltatódtól veszed, akkor az nem hitel, és nem kell hozzá sem jövedelem, sem jövedelem igazolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!