Titeket nem idegesítene, ha állandóan lekövéreznének annak ellenére, hogy vékonyak vagytok?
Neked inkább az agyadban vannak a bajok. Látszik, hogy nem vagy tisztában saját magaddal és befolyásolható vagy.
Komolyan, te tényleg ennyire buta vagy? Te tényleg elhiszed, amit a kövér kollégáid mondanak?
Úristen!!!
Inkább kérj időpontot egy pszichológusnál, mert te komoly veszélyt jelentesz saját magadra.
Nem vagy kövér, csak szivatnak. Te meg jól becumizod és elhiszed. De ez meg a te bajod, és a te felelősséged.
Hát tudod, nagyok sok kövér ember irigyli a vékonyakat.
Ha meg elégedetlen vagy magaddal, akkor fogj hozzá sportolni és szedj magadra izmot.
Azért a 60 kg se egy nagydarab ember súlya, hacsak nem 150 cm-es...
Inkább te is szedj fel pár kilót mert nem szép ha az embernek zörögnek a csontjai
Szerintem ironikusan mondják. Nyilván van szemük, látják hogy vékonyabb vagy náluk.
Egyszer a nénikém, aki háromszor akkora mint én, azzal piszkált, hogy az én nagy seggem miatt nem fér ő be mellém a spejzba. 😂
Ez is valami ilyesmi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!