Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítene, ha...

Titeket nem idegesítene, ha állandóan lekövéreznének annak ellenére, hogy vékonyak vagytok?

Figyelt kérdés
164 cm és 46 kg vagyok, kilátszódnak a csontjaim kb mindenhol. A munkahelyemen egyenruhát hordunk és rám még a legkisebb méret is nagy, mégis a kollégáim, akik teltebbek nálam (60 kg körüliek), azt mondják, hogy ők vékonyabbak és én kövér vagyok. Már ott tartok, hogy nincs kedvem enni se, mert lehet, hogy igazuk van és ténlyeg kövér vagyok. Olyan sz_rul érzem magam már a bőrömben, pedig eddig jól megvoltam, de az utóbbi időben állandóan ezt mondogatják. Annyira eltudják venni az életkedvem. Lehet kellene még fogynom?

2020. ápr. 27. 21:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%

Neked inkább az agyadban vannak a bajok. Látszik, hogy nem vagy tisztában saját magaddal és befolyásolható vagy.

Komolyan, te tényleg ennyire buta vagy? Te tényleg elhiszed, amit a kövér kollégáid mondanak?

Úristen!!!

Inkább kérj időpontot egy pszichológusnál, mert te komoly veszélyt jelentesz saját magadra.

Nem vagy kövér, csak szivatnak. Te meg jól becumizod és elhiszed. De ez meg a te bajod, és a te felelősséged.

2020. ápr. 27. 21:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel a hülyék véleménye? A méret,súly adja magát.ha nekik ez kövér, akkor ezek idióták.
2020. ápr. 27. 21:10
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy h_lye vagyok, de miért mondhatják ezt? Szemmel láthatóan lóg rajtam az egyenruha is, másokon pedig feszül.
2020. ápr. 27. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják, mert IRIGYEK rád és ezzel akarnak téged cukkolni. Ennyi.
2020. ápr. 27. 21:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem hiszem, hogy bárki is irigy lenne erre a testre, és a pasik is mondják.
2020. ápr. 27. 21:22
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát tudod, nagyok sok kövér ember irigyli a vékonyakat.

Ha meg elégedetlen vagy magaddal, akkor fogj hozzá sportolni és szedj magadra izmot.

2020. ápr. 27. 21:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Melyik idota melohely ez,ird meg privatban
2020. ápr. 27. 22:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz kövér, ne aggódj ! Szerintem pont jó vagy így, vagy inkább vékony. Nem idegesítene, mert van tükör és úgy se hinnék másnak ha egyszer látom amit látok.
2020. ápr. 28. 00:43
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Azért a 60 kg se egy nagydarab ember súlya, hacsak nem 150 cm-es...

Inkább te is szedj fel pár kilót mert nem szép ha az embernek zörögnek a csontjai

2020. ápr. 28. 07:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ironikusan mondják. Nyilván van szemük, látják hogy vékonyabb vagy náluk.

Egyszer a nénikém, aki háromszor akkora mint én, azzal piszkált, hogy az én nagy seggem miatt nem fér ő be mellém a spejzba. 😂

Ez is valami ilyesmi lehet.

2020. ápr. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!