Izzadtságszagú felsőből hogyan lehet eltűntetni a szagot, ha hiába mosom ki, állandóan olyan marad?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, magamra mosok, és szinte csakis turkálós felsőim vannak. Szerencsére nekem nagyon nagyon ritka, hogy bármi szaga lenne az izzadtságomnak, így a saját felsőim sosem büdösek, de sok turkálós felsőmön vettem észre, hogy akár 10 perc után is érzem rajtuk a szagot (izzadok én is, de kb csak vizet, aminek semmi szaga nincsen, gondolom ez az ami "beindítja" hogy érezhető legyen a pólók szaga),
ráadásul egyértelmű, hogy a szag nem az enyém, mert teljesen ismeretlen, és más, mindegyik pólón, csak hát... kicsit büdös, és nagyon zavaró.
Van valami megoldás ezellen? A sima mosás nem segít rajtuk sosem, visoznt nagyon jó felsőm mindegyik, ezért nem szívesen adnék túl rajtuk emiatt.
Köszönöm! :)
2019. jan. 28. 19:50
2/4 anonim válasza:
Ecetes vízben próbáld áztatni, az fertőtlenít.
3/4 anonim válasza:
Áztasd be szódabikarbónás vízbe, utána 60 fokon mosd, tegyél ilyen illatgyöngyöket is a mosáshoz. Máskor meg inkább vegyél új felsőket, tök olcsókat is lehet találni. Pl sinsay, new yorker.
4/4 anonim válasza:
Én Baba szapannal jól át szoktam mosni a ruhát a hónalj környékén mielőtt berakom a mosógépbe. Nekem eltünteti a szagokat. Úgy tudom, a baktériumok okozzák a rossz szagot, amit mindenki termel (nem vagyok szakértő), de a mosógép nem sikálja át a ruhát alaposan azon a területen, ezért jobb kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!