Titeket nem idegesítene, ha állandóan lekövéreznének annak ellenére, hogy vékonyak vagytok?
Engem is nagynéném piszkált, mondjuk ő beteg volt és vénlány.
Meg egy olyan munkatársnőm, aki rettentően megkeseredett volt, belekötött a sminkembe, egyszer fel mertem venni piros felsőt, akkor abba, miközben ő leopárd és tigrismintás csillámos kivágott felsőt vett fel, ami feszült rajta (110 kiló volt). Ja súlyomat is csesztette (én voltam 65 kiló, nem vékony, de érted..).
Egyszer az egyik vásárló őszintén borzadva megkérdezte, hogy hogyan engedheti meg a főnökség, hogy így öltözzön. Én persze ezt nem adtam tovább neki, mert sajnáltam, én hülye.
Miközben ő szénné alázott nap mint nap.
A fejedben vannak komoly bajok.
Te a mintapéldánya vagy a szelektív észrevételnek. Csak arról vagy hajlandó tudomást venni, ami negatív rád nézve. De az aztán onnantól szentírás lesz számodra.
Na, ilyen nő soha nem kellene nekem. Akkor inkább összejövök egy olyannal, aki lehet, hogy rosszabbul néz ki, de nem azt keresi, hogy hol tudna magába belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!