Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítene, ha...

Titeket nem idegesítene, ha állandóan lekövéreznének annak ellenére, hogy vékonyak vagytok?

Figyelt kérdés
164 cm és 46 kg vagyok, kilátszódnak a csontjaim kb mindenhol. A munkahelyemen egyenruhát hordunk és rám még a legkisebb méret is nagy, mégis a kollégáim, akik teltebbek nálam (60 kg körüliek), azt mondják, hogy ők vékonyabbak és én kövér vagyok. Már ott tartok, hogy nincs kedvem enni se, mert lehet, hogy igazuk van és ténlyeg kövér vagyok. Olyan sz_rul érzem magam már a bőrömben, pedig eddig jól megvoltam, de az utóbbi időben állandóan ezt mondogatják. Annyira eltudják venni az életkedvem. Lehet kellene még fogynom?

2020. ápr. 27. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagynéném piszkált, mondjuk ő beteg volt és vénlány.

Meg egy olyan munkatársnőm, aki rettentően megkeseredett volt, belekötött a sminkembe, egyszer fel mertem venni piros felsőt, akkor abba, miközben ő leopárd és tigrismintás csillámos kivágott felsőt vett fel, ami feszült rajta (110 kiló volt). Ja súlyomat is csesztette (én voltam 65 kiló, nem vékony, de érted..).

Egyszer az egyik vásárló őszintén borzadva megkérdezte, hogy hogyan engedheti meg a főnökség, hogy így öltözzön. Én persze ezt nem adtam tovább neki, mert sajnáltam, én hülye.

Miközben ő szénné alázott nap mint nap.

2020. ápr. 28. 12:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem felmondok a munkahelyemen.
2020. ápr. 28. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

A fejedben vannak komoly bajok.

Te a mintapéldánya vagy a szelektív észrevételnek. Csak arról vagy hajlandó tudomást venni, ami negatív rád nézve. De az aztán onnantól szentírás lesz számodra.

Na, ilyen nő soha nem kellene nekem. Akkor inkább összejövök egy olyannal, aki lehet, hogy rosszabbul néz ki, de nem azt keresi, hogy hol tudna magába belekötni.

2020. ápr. 28. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Ez komoly kérdés vagy unatkozol? Én nem tudom eldönteni. Ha komoly akkor 20 + évesen nem tudom hova veszed fel ezeket a dolgokat.
2020. ápr. 28. 14:33
 15/17 anonim ***** válasza:
irónia. szarkazmus. ne vedd magadra, szemetek. én már megtanultam: voltam majdnem 80kg, most 53. ha kövér vagyok, azért csesztettek, ha vékonyabb akkor azért. engedd el, igazából semmi közük a testedhez.
2020. ápr. 28. 19:49
 16/17 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem gúnyolódnak. Én 165/45-ként vágom hogy saccper mekkora lehetsz, ezt akkor se lehetne lekövérezni ha a normál testet tekintené valaki kövérnek. Valószínűleg irigyek és csak kötözködnek. Válaszold nekik hogy igen, valóban vékonyabbak vagytok mint én, agyban. Aztán ülj le és egyél meg előttük egy bőséges ebédet.
2020. ápr. 28. 23:34
 17/17 anonim válasza:
Szerintem valahogy a tudatodra akarják adni, hogy nagyon vékony vagy. Ezért poénnal, vagy szarkazmussal próbálják ezt feléd jelezni. Nyilvánvaló, hogy lenéznek téged! Velem is így volt, amíg vékony voltam nagyon sokan lenéztek mert azt hitték én csak egy szerény csendes kis srác vagyok! Abszolút nem néztek rám férfiként, aztán elkezdtem nagyon keményen edzeni már pár éve csinálom, azok az emberek, akik akkor lenéztek kivétel nélkül mind félnek már tőlem. Visszavágtam nekik keményen, belvágtam olyat a falba, hogy beremegett aztán leordítottam mindenkit! Azóta nem néznek le, meg folyamatosan edzek is! Muszáj, mert a vékony embereket lenézik! Nyugodtan le lehet pontozni, de ez az igazság!!!
2020. ápr. 30. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!