Mar ugy haragszok nagamra, nem keresek rosszul. Megtudnam venni magamnak barmikor egy draga bonbont a kagylo bonbont ami kb 3000 ft es telne is ra, de egyszeruen nem tudom negvenni, mert a penzt tobbe nezem, mint a bonbobt. Ti megvennetek a helyemben?
Vagy mast? Ti is szoktatok magatoktol sajnalni ezt-azt?
Vedd meg, ha jólesik! Én a csokival vagyok így. Óriás 300g-os Milka szokott lenni leárazva 3-4 havonta a Pennyben, 800-900 Ft körüli áron, vagyis 3000 Ft egy kiló (ami a normál 425 Ft/100g árnál jóval kedvezőbb), olyankor meg szoktam venni belőle 10 darabot és eszegetem amíg el nem fogy. Aztán pár hónapig nem veszek. Ajándékba is teljesen jó egy ekkora csoki. Nyáron mondjuk neccesebb, mert könnyen megolvad, míg hazaérsz vele.
2023. máj. 28. 13:14
12/28 anonim válasza:
Vedd meg!
2023. máj. 28. 14:15
13/28 krwkco válasza:
"Megvegyem magamnak a bonbont?"
Ha bonobnt veszel, boldogságot vásárolsz. Azt gondold át, hogy megér-e 3000 forintot az az adag boldogság, amit a bonbonnal kapsz.
És ez egyben arra is választ ad, hogy általában, megengedhetsz-e magadnak egy bizonyos dolgot. Ha a vásárlás következménye több boldogtalanság, szűkölködés, akkor nem éri meg.
Vásárolj annyi boldogságot, amennyit csak lehet. :-)
2023. máj. 28. 17:49
14/28 anonim válasza:
Na, kérdező? Mögötted? (Dehogy öttem mög.)
2023. máj. 28. 21:19
15/28 anonim válasza:
Egy volt kollégám és a felesége nagyon precíz emberek, mindketten számviteli területen dolgoznak. Náluk darabra ki volt számolva még a joghurt is, amit vettek a boltban, 1 nekem, 1 neked. Nem ám az, hogy veszünk tízet és mindenki eszik amennyit kíván. Precízen 3 évente cserélték a háztartási gépeket, mondván azokat amíg viszonylag újak, viszonylag jó áron el lehet adni használtan. Valamint 3 évente a kocsit is, hosszan alkudozva a szalonban és szigorúan beszámíttatva a "régit". Így minden vágya ki volt elégítve a pasinak, a legújabb tévéje és kocsija volt. Kocsiban persze nem Mercire kell gondolni, de ilyen Rönó Klió szinten.
2023. máj. 28. 21:28
16/28 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat 👍👍 gonfoljatok milyen labilis lehet ez a hulye kerdezo🤣🤣🤣 jogos.
Jelentem, megvettem es gumicukrot is vettem magamnak es meg az nap lerendeztem mindkettot 🤣👍
Es nem volt lelkiismeret furdalas 👍
2023. máj. 28. 21:29
17/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, a szexuális életed rendben van? xD
2023. máj. 28. 21:31
18/28 anonim válasza:
Bonbont a pasidtól kell kapni, ha tudja, hogy szereted. 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!