Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megvegyem magamnak a bonbont?

Megvegyem magamnak a bonbont?

Figyelt kérdés

Mar ugy haragszok nagamra, nem keresek rosszul. Megtudnam venni magamnak barmikor egy draga bonbont a kagylo bonbont ami kb 3000 ft es telne is ra, de egyszeruen nem tudom negvenni, mert a penzt tobbe nezem, mint a bonbobt. Ti megvennetek a helyemben?

Vagy mast? Ti is szoktatok magatoktol sajnalni ezt-azt?

Megeri fukarkodni?

2023. máj. 9. 15:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem éri meg.
2023. máj. 9. 15:48
 2/28 anonim ***** válasza:
81%

"Megeri fukarkodni?"

Nem éri meg.

Ha a 3000ft-os bonbon megvásárkása nem eredményezi azt, hogy két napig nem tudsz utána kaját venni, akkor vedd meg.

2023. máj. 9. 15:53
 3/28 anonim ***** válasza:
72%

"Ti is szoktatok magatoktol sajnalni ezt-azt?"

Nem én nem vagyok egy önbizalomhiányos lelki nyomorék az a lényeg hogy jól érezzem magamat és ha ennek az az ára hogy drágább termékeket veszek akkor ez az ára. Bye

2023. máj. 9. 15:58
 4/28 anonim ***** válasza:
30%
Ha mondjuk 3000 Ft az órabéred, akkor megér neked egy óra munkát? (vagy annyit, amennyit dolgozni kell érte)
2023. máj. 9. 15:58
 5/28 A kérdező kommentje:

Lehet nem hiszitek el, tenyleg nem erzem jol magam ez miatt:(

Es tenyleg keves az onbizalmam...

2023. máj. 9. 16:08
 6/28 A kérdező kommentje:

Ha egy evig nem dolgoznek, akkor sem lenne problena...

Na jol van, megveszem magamnak...

2023. máj. 9. 16:09
 7/28 anonim ***** válasza:
64%
Én az élvezeti cikkekre nem sajnálom a pénzt, csak a megélhetési költségeket (lakbér, kaja, rezsi) igyekszem minél jobban leszorítani.
2023. máj. 9. 16:28
 8/28 anonim ***** válasza:
61%

basszus, vedd már meg azt a csokit, hát nem dől össze a világ 3000 forint miatt, legalábbis azt írod.

Nem tagadhatsz meg magadtól mindent, amire vágysz csak azért, mert pénzbe kerül. Nagymamám mondogatta mindig, hogy fölösleges annyira fukarkodni, mert nem visszük magunkkal a pénzünket ha menni kell... Nyilván nem kell ész nélkül költeni mindenre, de aszkétának sem kell lenni.

2023. máj. 9. 19:03
 9/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagy vele egyedül, nekem sincs anyagi problémám, de biztos nem vennék magamnak 3000ért bombont. Egyszerűen nem ér annyit. Milka csoki 500 ft és ugyan olyan finom, de azt sem veszek sűrűn. Zöldségre, gyümölcsre nem sajnálom a pénzt.
2023. máj. 9. 19:15
 10/28 anonim ***** válasza:

Az a bonbon nem is jó. Inkább vegyél konyakmeggyet. Vagy egy óriás milkát, az csak egy ezres és sok ízben van.

Ilyen esetben amikor dilemma előtt állsz mérlegeld azt is, hogy a 20 deka bonbon éri meg jobban 3 ezerért, vagy 1 kiló milka csoki ugyanannyiért.

Vagy 5 kiló banán, vagy 1,5 kiló eper ugyanannyiért.

2023. máj. 28. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!