Megvegyem, ne vegyem?

Figyelt kérdés

A régi PCm elromlott, azóta a pasimét használom.

Fél éve dolgozom, igaz, nem keresem halálra magam (diplomás minimálbér, ergo kb. 80at kapok) de itthon lakva egész jól kijövök. A közösbe 45 ezret szoktam adni. A maradékból fizetem telefonszámlát, internetet, bérletet illetve a melóhelyi kaját.

Szeretnék venni egy új laptopot,( a régit 2007-ben kaptam, már nem igazán működik + örökké a pasim régi PCjét sem használhatom...) egyben nem tudnám kifizetni, de 10 havi kamatmentes részletre 12.000/hó költségen megkaphatnám.

Lehet butaság, 22 évesen ezen dilemmázni, de szerintetek meg ""merjem"" venni?

Félek, mit szólnak, ha kevesebbet adok a kajába/rezsibe

( édesanyámmal élek,saját lakásunkban, de a bátyám a felettünk lévő emeleten lakik és ő a "családfő"- jogának érzi beosztani mindenki pénzét..- főleg, hogy neki nem megy jól a cége és most mindenki közös kasszán van -vannak gyerekei, nem maradhat pénz nélkül-...)

2015. jún. 2. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Vedd meg. A tesód meg ne más pénzéből akarja eltartani a gyerekeit
2015. jún. 2. 06:16
 2/3 anonim ***** válasza:
mért van mindenki oda a laptopért? egy asztali sokkal jobb veszel egy jó alaplapot aztán egyenlőre veszel bele nem túl drága alkatrészeket aztán ha lassul már vagy nagyon régi újítasz rajta sokkal olcsóbban lehet kijönni vele gondolom neked nem játékra kell
2015. jún. 27. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért vagyok oda a laptopért, mert az íróasztalomon a számítógép mellett még írok-olvasok-festek is időnként. Sőt, ha épp nincs nálam a deszka, még vasalok is rajta......

Az asztali gép útban van- főleg a monitor, legyen bármilyen vékonyka LCD. A lapost csak lecsukom és beteszem a fiókba.

2015. jún. 28. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!