Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a Sparban a mérlegre rakva...

Ha a Sparban a mérlegre rakva a zöldség-gyümölcs árut, megkérdezi a gép, hogy zacskóba raktam-e és azt felelem igen, majd az önkiszolgáló pénztárgépnél újra megkérdezi és megint igennel felelek, akkor kétszer számolja fel a zacskó költségét?

Figyelt kérdés

Számomra logikátlan, hogy miért kérdez meg újra ha már egyszer jeleztem, hogy vettem zacskót? Ha már megkérdez, felszámolja újra költségként is?

Egy zacskó 15 Ft, aki sok zöldséget és gyümölcsöt vesz, annak sokszorosáról van szó.

2023. máj. 7. 08:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Miért nem mondod azt hogy nem? A gépnek nincs lelke vagy valami ami miatt bűntudatod lenne. Nyomd meg azt hogy otthonról hoztál.
2024. febr. 4. 00:04
 12/12 anonim válasza:

4gr a lebomló zacsi amit adnak. Cimkével mértem tehát 3g...

Nem biznisz eladni paradicsomáron a zacsit amúgy. Tehát 15ft a kasszánál, valószínű, hogy a zacsir opció meg tesz -3g tárát mikor rátesszük a mérlegre az árut... Ha ez nem így megy, akkor valaki balfasz volt valahol. :)

Többet veszt vízből a paradicsom nyáron, mint amennyit visszanyernének év végi leltárra a zacskókat eladva paradicsomáron.

Ki van az találva különben úgy, hogy jó legyen. Több mint 600 üzlettel és vagy 20.000 dolgozóval már nem bíznak semmit a véletlenre.

2024. márc. 2. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!