Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenétek 11 millióval?

Mit kezdenétek 11 millióval?

Figyelt kérdés
Mibe érdemes ezt fektetni? Vagy az lenne a célom, hogy kb. 1-2 éven belül 1,5-szerezzem, vagy pedig olyanba tenni, ami havi rendszeres bevételt jelent (és nem 10-20 ezret, ennél azért többet). Tudtok ilyet? Akár társulnék is más befektető mellé. Köszönöm.

2023. ápr. 28. 13:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%
@20 Na ja. S ez már fedezné is az infláció negyedét. 😅🤣😅🤣😅
2023. ápr. 28. 18:37
 22/27 A kérdező kommentje:
20: igen, pont ezért írtam, hogy "lehet ebből állampapírozás lesz". ;) Garázst fontolgattam még, de egy 10 milliós garázst minimum 8-10 évig kellene folyamatosan kiadni, hogy azt mondhassam volt értelme megvenni (persze ha felmegy az ára menet közben, akkor talán kevesebb is elég, de szerintem most nem e felé tartunk). Most az lesz a dolgom, hogy elmélyedjek kicsit ebben a világban, hogy lássam ez így tényleg ok-e..de amit írtál számokat, ha úgy vannak, az már jó nekem (kamatemelkedés nélkül is).
2023. ápr. 28. 18:43
 23/27 anonim ***** válasza:
64%

Ha ingatlanokban otthonosan mozogsz, akkor nav-os árveréseket kéne nézegetnet, gyakran bagatell pénzekért lehet venni falusi ingatlanokat, amit pár hónap alatt 50-100%-os haszonnal el tudsz adni.

Itt nem kell megijedni attól, ha olyan a ház, amiben ránézésre te nem laknál, ne a saját aktuális életszínvonaladból indulj ki, a ház befektetésre attól még maximálisan megfelel.

Arról nem is beszélve, hogy egyre több német nyugdíjas költözik ide és vannak vidéken, fürdőváros közelében például nagyon jó csendes, roma- és balhémentes falvak, ahol ők szívesen letelepednek.

2023. ápr. 28. 21:33
 24/27 anonim ***** válasza:
40%
23: no igen, ingatlanba is jó lenne, nálam annyi, hogy Pestet ismerem jobban (annak is egy konkrétabb részét). Az olcsóbb lakások falusiasabb területeken vannak, mint Te is írod - ez is benne van a látókörömben, csak ehhez meg az adott területeket környékileg meg kellene ismerni eléggé jól. Azt sajnos nem tehetem meg, hogy minden házba becsöngetek, hogy megállapíthassam, élnek-e ott romák, így mindenképp többször kellene elmenni egy adott helyre..körülményes azért valljuk be. Egy Siófok, Veszprém, Debrecen, Cegléd, már egyértelműbbek lennének, de a tényleg olcsó ingatlanok nem ezeken a helyeken vannak, hanem pl. Bácsbokod, Taktakenéz, Bánokszentgyörgy és ilyen elvarázsolt helyeken. :-) De ha tudsz olyan helyet, ahol kb. garantáltan azt utána haszonnal tovább lehetne értékesíteni (németeknek, bárkinek), akkor kérlek azonnal vedd fel velem a kapcsolatot :-D (A helyismeret bizony óriási érték, önmagában egy jó / olcsó ingatlan nem elég sajnos, de ezt Te is tudod minden bizonnyal.)
2023. ápr. 29. 01:45
 25/27 A kérdező kommentje:
Na, sikerült egy másik fiókomról írni véletlen, de én lennék a 24-es is. :D Több fiókom van..de megnyugtatok mindenkit, nem magammal beszélgettem itt végig :D csak a 24-est írtam szintén én, sorry.
2023. ápr. 29. 01:53
 26/27 anonim válasza:
26%
Állampapír, az a "befektetés" amit soha az életbe nem vennék. Ha a helyedben lennék, kis, kezdetleges cégekbe társulnék be mint befektető
2023. ápr. 30. 00:50
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Na, mibe fektettél végül, kérdező? Vettél állampapírt?
2023. jún. 26. 14:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!