Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenétek 11 millióval?

Mit kezdenétek 11 millióval?

Figyelt kérdés
Mibe érdemes ezt fektetni? Vagy az lenne a célom, hogy kb. 1-2 éven belül 1,5-szerezzem, vagy pedig olyanba tenni, ami havi rendszeres bevételt jelent (és nem 10-20 ezret, ennél azért többet). Tudtok ilyet? Akár társulnék is más befektető mellé. Köszönöm.

2023. ápr. 28. 13:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
39%
5: "vagy pedig olyanba tenni, ami havi rendszeres bevételt jelent (és nem 10-20 ezret, ennél azért többet)"
2023. ápr. 28. 15:38
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
9: Ezzel az a baj, hogy érteni kell hozzá természetesen, mint minden befektetési területhez, és nekem már 3 éve nem sikerül elképzelést alkotnom arról, mi a rák az a bitcoin...:)
2023. ápr. 28. 15:39
 13/27 anonim ***** válasza:
40%

Leírom privátban, ha érdekel.

2023. ápr. 28. 16:01
 14/27 anonim ***** válasza:
45%

Pedig BTC már 14 éve van. Nem olyan bonyolult és nem is kell érteni hozzá, csak adni és venni, mintha részvényt vennél. Bele lehet természetesen szorunlni abba is, mint a részvénybe, dehát nyilván nem az aktuális csúcson kell venni, mint sok háziasszony, aki szalad dollárt venni 400 felett, most meg 338...

2023. ápr. 28. 16:04
 15/27 anonim ***** válasza:
33%

11 milliót 1-2 év alatt másfélszerezni alapvetően kétféle módon tudsz.

Az egyik, ha vállalkozást indítasz belőle, kereskedelmi vagy szolgáltatói szektorban is lehetséges, de elég időigényes, teljes embert kíván.

A másik a forex. Elsősorban a főbb részvényindexek, arany, olaj és néhány főbb devizapár kereskedése. Eleinte ez is időigényes, mert ha nulláról indulsz, rengeteg tanulással jár. A technikai analízist és a kockázatkezelést kell elsajátítani. Egyébként közepes tapasztalattal már könnyedén lehet 1-2 év alatt tőkét másfélszerezni vele, különösebb kockázat nélkül. Tapasztaltabbak minimum dupláznak évente, sokan többszöröznek.

2023. ápr. 28. 16:11
 16/27 anonim ***** válasza:
69%
14: Értem, de nyilván nem fogok adni-venni olyan dolgot, amiről el sem tudom képzelni, hogy micsoda.
2023. ápr. 28. 16:29
 17/27 NTBS ***** válasza:
0%
Megvenném a szomszéd házat.
2023. ápr. 28. 16:31
 18/27 A kérdező kommentje:

Na igen itt jön be az, hogy bizony hátrány, ha az ember kb. semmihez nem ért a szakmáján kívül. Ingatlanból lett ennyi pénzem, és ez a terület áll valamelyest közel hozzám (legalábbis jelenleg), már ha befektetésről van szó, az ilyen bitcoin / forex idegenek nekem, pl. forexnél amit valaki megnyer, azt valaki más meg elveszíti, másképp nem létezhetne ez a rendszer, tehát túl kockázatos..a brókereknek soha nem abból lesz pénze (és nem az az érdeke), hogy te gazdagodj, hanem épp ellenkezőleg, ki be lépkedj a piacra...emiatt lettek már öngyilkosok emberek, ennyire azért nem fontos a pénz. Lehet ebből állampapírozás lesz.

Vállalkozásba csak úgy tudnék beszállni más mellé, ha garanciákat tudok kapni..nyitott vagyok a lehetőségekre, de valószínűleg szakértőt is bevonnék adott esetben, mert egyedül nem tudnám megítélni, amit mondasz, az tényleg úgy lenne-e.

2023. ápr. 28. 17:59
 19/27 anonim ***** válasza:
64%
Amit a forexről gondolsz, annak semmi, de semmi köze nincs a valósághoz.
2023. ápr. 28. 18:11
 20/27 anonim válasza:
42%
Nem igazán függ össze 11 millió forinttal ez a 1.5szörözés és a havi több mint 20 ezer forint. Mármint csak szólok hogy ha állampapírba fekteted ezt a pénzed ami 10% kamatozás felett lesz a következő 3 évben,de kettőben biztos. Évi csak 10%a a 11 milliónak 1.1millió forint ami egy hónapra több mint száz ezer forint éves tekintettel. De jelenlegi kamat az 16% jövő évben sokan már 20%ra számítanak, én is 18-19re saccolnék, és ez a két szám már önmagában hoznának neked havi 150-160 ezer forintot.
2023. ápr. 28. 18:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!