Munka Budapesten?
(Bocsi a hülye kérdés címért, máshogy nem engedte kiírni)
A családom nagyon rossz helyzetbe került, főként az ex-nevelő apám maiatt és hónapok óta alig vagyunk meg, kb 220 ezerből élünk 8-an édesanyámmal és a kisebb testvéreimmel. (+ egy kutya és egy nyúl) A számlákkal el vagyunk maradva szinte minden téren és elég sürgősen lenne szükségünk pénzre. Bármilyen tisztességes munka érdekelne! Aki tud az kérem írjon!
18L
#1 Köszönöm, de az adminisztráció ilyen szinten nem az erősségem sajnos..
#2 Ez... kicsit bűzlik.
#3 Jelenleg nem járok iskolába (mármint papíron igen, de túl sokat hiányoztam így ezt az évet elengedtem) a plazma adás viszont jó ötlet, annak utána nézek! ^^
#4 Wow, tényleg nagyon vicces...
#5 Sajnos nem igazán segítenek, de azért köszönöm az ötletet. Érettségim még nincsen, de úgy néz ki találtam egy eladói munkát, de csak próba napra megyek eddig, mert több, mint 10en jelentkeztek és nel biztos, hogy megkapom végül az állást.
#6 Akiket felhívtam (2 ilyet találtam) ott már be volt töltve az állás viszont most lesz egy próva napom, mint eladó. Iskolába csak papíron járok, az idei évet halasztottam.
#7 Sajnos nagyon kevés. 16.000 egy gyerekre az államtól, az édesanyám rám nem kap.
#8 Nem vagyok valami szép, szóval emiatt nem aggódom. Ha meg mégis akkor szerintem előbb kapná az illető a pofont, mint hogy végig gondolnám...
#9 Édesanyám jelenleg "főállású anya" szóval erre csak kb 25000et kap.
#11 Nem vagyok túl megnyerő. ^^'
#13 Jelenleg egy próba napom van a jövőhére viszont nem 3 vagyok az egyedüli jelentkező, így nem biztos, hogy az enyém lesz a munka... :(
#14 Nos... Ez nálunk elég bonyolult. 3 apától vagynk, rám és még egy testvéremre mondhatni rendesen fizeti az apánk a gyerektartást viszont a többi testvéreimmel ez nem ilyen egyszerű. Első nevelő apámmal szerencsére 12 éve nem tatjuk semmilyen szinten a kapcsolatot, de ha ezt felbolygatjuk akkor valószínűleg lenne láthatás is előbb utóbb és azt sem tartom kizártnak, hogy ezért meg akarna támadni minket. (beteg egy elme pedig az elején normális volt, de kijöttek a gének) A másik nevelő apám aki miatt ez most kialakult pedig börtönben van (az hogy miért lényegtelen, de nem valószínű hogy nagyon látjuk még) a válás itt folyamatban van, de amígy az nincs meg addig nem lehet rá mit igényelni.
#15 Az áramot (az feltöltős) leszámítva igazából szerintem mindennel. Az elején nem is tudtunk róla, mert ex-nevelőapám volt a felelős értük (ő volt a s"zámlás") és ő elvileg "fizette őket" viszont miután elköltözött tőlünk már nem vette ki a postaládából a felszólításokat és hasonlókat és így tudtuk meg. Nem ez volt az első, hogy hasonlót csinált, de próbáltunk bízni benne. Mindenol tartozást halmozott fel ahol csak lehet miközben mártírkodott, hogy neki milyen rossz...
A lenyeg a diakmunkahoz hogy papíron tanulj. Legyen diakigazolvanyod es kapj iskola latogatasi papirt .
En a helyedben mindenkepp bemennek az iskolaba es elmondanam a titkarsagon a szitut, hogy szeretnél diakkent dolgozni, mert kell, es akkor ha meg nem csaptak ki akkor adnak iskolalatogatasi papirt(diakod nyilvan van)
Ezekkel diakszovetkezetet keress, bpen sok van. Naluk konnyebben talalsz munkat raadasul semmit nem vonnanak le. Mehetnel arufeltoltonek pl vagy ahol van munka. En a diakszovetkezetnel is elmeselnem a szomorú helyzetet amiben vagytok, hatha az egyutterzes altal elorevesznek a listan mert segiteni akarnak.
3as voltam.
Attól nem kell félned, hogy gyerektartást kértek az államtól, mert az jár. És minden fillérre szükségetek van.
Hány évesek a testvéreid, kérdező? Te vagy a legidősebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!