Ebay-en csak egyféle licitrendszer van?
Figyelt kérdés
Elég régóta használom az ebay-t, de ilyennel még nem találkoztam, nem tudom, mi lehet a gond.
Úgy szokott működni, hogyha van egy termék, ami $1-ról indul, én pedig $10-t állítok be, akkor nem ugrik fel $10-ra, hanem $1 és ha más licitál, akkor megy folyamatosan felfele.
Most viszont van egy termék, aminek a kezdő licite $50, beállítottam, hogy $100-ig kövesse le a terméket, de fel is ugrott $100-ra. Mi lehet a gond? Licittörténetben nem látszik, hogy bárki más licitált volna, azt írja, hogy 1 licit.
Esetleg van olyan lehetőség, hogy az eladó kikapcsolja ezt az automatikus licitálást vagy miért történt ez?
2023. ápr. 25. 16:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!