Tieket az anyagi vagy a nem anyagi ösztönzők motiválnak jobban a munkahelyeteken?
Ha az anyagi motiválna, akkor nem élnék Mo-on. :D
A munkahelyemen a hó végi számlák befizetése motivál. Mert éhezni, meg fagyoskodni nem jó. Nyernék a lottón egy rakás pénzt, első dolgom az lenne, hogy felmondok.
engem a 100% home office motivál hogy nem kell bejárkálnom a munkahelyre és az utazással, öltözködéssel nem megy el csomó időm és a munkaidő lejárta után 2 perccel már a hobbimat csinálhatom :)
Nem mondom hogy túl vagyok fizetve de teljesen kényelmes és stresszmentes életet élek, ha 3-szor ennyit fizetnének egy stresszes helyen ahová be kell járnom biztos hogy nem váltanék
Az első az, hogy az anyagi rész rendben legyen.
Ha ez megvan, akkor viszont nagyon fontossá válik nekem a karrier lehetőség, a szakmai kihívás és a társai.
De ha csak a pénz van rendben az nem elég
A pénz az első, hiszen azért dolgozok.
Utána jön a többi, ami szintén fontos
Nincs olyan, hogy csak az egyik vagy csak a másik motivál. Értelemszerűen olyan helyzetben, amikor karriert szeretne az ember és nem csak túlélni.
Ha nincs kihívás a munkában, vagy rossz a környezet, esetleg 0 tanulási/fejlődési lehetőség, akkor tök mindegy menniy a fizu, nem lehet túl sokáig bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!