Tudok ezellen bármit tenni azon kívűl, hogy befizetem?
Intrum Zrt kérésére egy közjegyző küldött ki
egy bírósági végrehajtói felhívást a tartozás haladéktalan megfizetésére
1évig laktam egy ingatlanban aminek az 50%át árverésen megvette a végrehajtó, (2019ben vette meg, 2021ben laktam ott) majd most küldtek egy ilyen papírt h 700ezret fizessek be mint lakbér bérleti díj
Tudok euellen mit tenni? (Édesanyámék háza volt) papírt nem kaptam, hogy xytől bérleti díjat kell fizessek
Ez egy bebukott devizahitel volt? Ami után még évekig ott lakott a családod a házban és utólag számítottak fel nektek bérleti díjat az árverésen ingatlant vásárlók?
Vagy miről van itt szó?
2 mondatokat ide löksz, ahelyett, hogy leírtad volna értelmesen Ádámtól és Évától kezdve, hogy mi történt.
Ügyvédhez mentem, aztan ő meg bíróságra
És valahogy törlődött az egész
Olyan bérleti díjat akartak beszedni amikoris mi abban az ingatlanban nem is voltunk bejelentve és nemis tartózkodtunk ott
Ügyvéddel most kártérítési pert indítottunk
“” Ügyvédhez mentem, aztan ő meg bíróságra
És valahogy törlődött az egész
Olyan bérleti díjat akartak beszedni amikoris mi abban az ingatlanban nem is voltunk bejelentve és nemis tartózkodtunk ott
Ügyvéddel most kártérítési pert indítottunk””
Ekkora kamut, 1 hónap nem telt el a kérdés kiírása óta, de már bíróságig jutttatok? Hogyne
"Ügyvéddel most kártérítési pert indítottunk"
Pláne. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!