Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez az ötlet működhet?Ha igen...

Ez az ötlet működhet?Ha igen akkor melyik gyümölccsel?

Figyelt kérdés
Nem megélhetésként és nem is passzív jövedelemként gondolok erre,hanem szimplán egy kevés extra pénzre sok év múlva. Azon gondolkodtam ma,hogy most 16 vagyok,és ha elültetnék mondjuk 4-5 gyümölcsfát itthon (van egy birtokunk, egy kisházunk és egy harmadik ilyen gazdálkodási házunk és arra gondoltam hogy elültethetnék néhány fát (az egyik kérdés az hogy milyet érné meg legjobban), várnák 10 évet és az abból jövő profitot vagy arra használnám,hogy ne kelljen gyümölcsöt vennem,hanem az legyen az enyém,vagy eladnám egy kis extra pénzért. A szüleim támogatnának ahogy őket ismerem,gondoznám a fákat nem lenne semmi gáz csak nem tudom hogy megéri-e vagy van-e valami rejtett költség vagy bármi amit nem vehettem figyelembe. Véleményekre lennék kíváncsi,arra hogy szerintetek működhet-e és arra is,hogy milyen fákat érné meg ültetni?

2023. márc. 27. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ültess pálinkafát! :)
2023. márc. 29. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!