Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van egy világot megrengető...

Ha van egy világot megrengető ötletem, de csak ötletem, akkor abból hogyan tudok pénzt csinálni? RENGETEG PÉNZT?

Figyelt kérdés

Nem olyan hogy 77. virágboltot nyitok vagy gyertyát öntök. Annál sokkal nagyobb, kb. akkora fordulatot hozna a világban mint annó az internet.

Viszont kell hozzá tervező, kell kismilliárd teszt, nameg mindehhez rengeteg pénz alapból is.

Viszont a végeredmény megoldaná a világ legnagyobb problémái közül az egyik legnagyobbat. Vagy a legnagyobbat.

Hogyan és kihez fordulhatnék ezzel hogy ne egy ötlet maradjon hanem megvalósuljon és ezzel messze a leggazdagabb ember lehetnék a földön?

2023. jan. 16. 17:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

A szabadalmi hivatalhoz. Meg vannak szabadalmaztató irodák, cégek.

Szóval le kell védetned, és ahhoz hivatalos formába kell öltsd az ötletedet.

2023. jan. 16. 17:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Ahha.... és mit jelent a hivatalos forma?
2023. jan. 16. 17:31
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Ha ez az ötlet olyan, hogy forradalmasítja valamelyik meglévő piacot, felborítja az erőviszonyokat, akkor egy gödörben végzed valószínűleg.

Pár száz millió dollár már elég nagy pénz, hogy a rossz emberek megmozduljanak, és ne engedjék kivenni a kis kosárkájukból.

Szóval Veled vagyok, szurkolok Neked! :)

2023. jan. 16. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem elmesélheted, úgyse érdekel.
2023. jan. 16. 18:49
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

Sehogy. Ötletekkel tele a padlás.

Pár google keresés, aztán lehet hogy a világmegváltó ötleteddel külföldön páran már földbe álltak. Vagy egyáltalán nem piacképes.

2023. jan. 16. 19:06
 6/17 A kérdező kommentje:

#3 Olyan szinten hogy az iparág egyéb szereplői feleslegessé válnának.

#5 akkor senki ne ötleteljen és ne is gondolkozzon semmin a te felfogásodban. Minden fejlődés itt és most álljon meg mert szerinted már minden VAN vagy semmi egyéb gondolat nem piacképes.

2023. jan. 16. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha ez társadalmilag hasznos találmány lenne, akkor minél több helyen kellene egyidőben publikálnod, felvázolnod a lényeget, kijelentve hogy a te tulajdonod, és mindenkit biztatva, hogy használja szabadon.

A későbbiekben úgyis veled akar majd mindenki tárgyalni, és kapsz jutalékokat.

Hiba azt hinni, hogy másoknak ez -bármi is legyen- még nem jutott eszébe, csak lehet nem engedték megcsinálni nekik.

Sok olyan találmány, ötlet, technológia van/volt, amit elsüllyesztettek.

2023. jan. 16. 19:57
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha tényleg biztos a siker, akkor megéri a befektetés, akármennyi is, úgyhogy vehetsz fel hitelt. Az "ötletet" védesd le, aztán irány a cápák között! :)
2023. jan. 16. 20:25
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Azért elképzelés és megvalósíthatóság közt elég nagy szakadék van a legtöbb ilyen esetben. Mennyire kidolgozott az ötleted? Kivitelezhetősége mennyire biztos, mitől függ?
2023. jan. 17. 05:58
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

Teleport rendszer kifejlesztése, ami kiváltja a jelenlegi személyi forgalmat, valamint árumozgatást.

Szerintem nagyon jó ötlet, pár hete néztem meg a Star Trek Discovery sorozatot, nagyon jó volt, rám számíthatsz mint ügyfél :)

2023. jan. 17. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!