Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Itt azt mondja, hogy egy...

Itt azt mondja, hogy egy válságnak jönnie kell. Én azt hittem benne vagyunk egy elhúzódó válságban. Rosszul tudtam?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=y7m_AxVjv70

Én azt hittem, hogy a háború miatt válság van. És épp azon gondolkodtam, hogy várja még, vagy mostmár lehet hogy kifele lábalunk? Ez meg azt mondja, hogy majd jön, ezek szerint nem hiszi azt, hogy most még benne vagyunk egyben?

2023. márc. 27. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
9: De. Sőt, az 1929-es válságban is igaz volt.
2023. márc. 27. 14:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Én úgy látom egyébként, hogy sorra zárnak be a boltok és mennek tönkre.
2023. márc. 27. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

"nyitva van minden"

Egyébként nincs nyitva minden.

Pesti vagyok, belvárosi, kb. az üzletehelyiségek 55%-a üres.

Minden hónapban / második hónapban zár be egy, amit konkrétan ismerek, 500 méteren belül.

2023. márc. 27. 15:00
 14/17 A kérdező kommentje:
a kiszámoló.hu által idézett cikk szerint nincs válság a világban, Magyarországon szerintem viszont elég nagy elértéktelenedés történt, és ha a válság még csak ezután jön, az nagyon gáz. És az a legszomorúbb, hogy a kormány így tönkrettette az embereket, ami megtakarítása összejött esetleg az elmúlt 10-15 éva alatt, az egy szempillantás alatt ment a semmibe kábé, és semmi következménye nincsen. Nem értem, azt mondjék az emberek eladják a szavazatukat egy kiló krumliért, közben meg milliókat tesznek tönkre milliókkal és semmi hatása? Amikor az ember gürizik egy életen át, és 1-2 év alatt elúszik a megtakarítása valódi értéke, és közben a szemébe hazudnak nap mint nap mindenfélét, ez hogyhogy nem gerjeszt tömeges indulatokat? Hogyhogy az internetadó gerjeszt indulatokat csak, meg Franciaosrzságban a 2 év nyugdíjkorhatár kitolás?
2023. márc. 27. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:

14: De jó lenne tudni a választ!!!

De csak tippelgetni tudunk.

Ilyeneket:

A kreatívok úgy segítettek magukon, hogy kimentek külföldre.

Az itthon maradottak közt túl kicsi a tudatos és cselekvőképes tömeg, a többiek nem is értik, nem is hiszik el, hogy ez történik, amiket írsz. Mert tudnak mit enni, stb., és nem látnak el még a szomszédig sem.

2023. márc. 27. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#14: Nem 1-2 év, hanem 12, ez alatt lett volna 3 lehetőség is máshogy dönteni. A többség mégis úgy döntött, hogy inkább ezt választják. Sajnos ez van, megint a rossz oldalra kerültünk a jóról, ahogy az lenni szokott a történelem nagyobb viharaiban
2023. márc. 27. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

"de szeretem mikor valaki a saját maga által látottakból von le következtetést"

Naná, majd a kamu-fészbuk profilokon behazudottak alapján tájékozódom...

2023. márc. 29. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!