Van aki örül a válságnak, mármint úgy szigorításokkal, áremelkedéssel, stb. mindennel együtt? Még 2008-ban iskolás voltam, mégis jót lehetett kaszálni rajta, és a jelenlegiből eszméletlen profitot fogok szerezni.
Emlékszem, anno mindenki siránkozott, hogy válság van, milyen szörnyű minden, stb. én meg közben fémmel üzleteltem, aztán használt cuccal, és 2008-2010 között suli mellett 2 milliót kerestem (ami akkor jó pénznek számított).
Most meg a covid jól jött, télen már nem ment az üzlet, így aranyat vettem, amin már többet nyertem mint vártam... aztán most még jött ez a rezsicsökkentés eltörlés, ami miatt drágábban tudom eladni a fám (erdőm van), és ha tavaszra bedőlnek a hitelek, összeomlik az ingatlanpiac, na az lesz a mennyország :)
Más miért nem profitál belőle, miért van az, hogy mindenki csak siránkozni tud?
Ha pár évig stagnálnak, esetleg csökkennek az ingatlanárak, akkor én örülök neki. Addigra lesz annyi pénzem, hogy hitel nélkül lakást vegyek. Ilyenkor az is meglátszik, hogy mennyire válság álló az ember munkája. Én az energiaiparban dolgozom, itt van munka bőven, gyakorlatilag évekre be vagyunk táblázva, a fizu is emelkedik.
Hidd el, lesznek, akik ezen profitálni fognak, de nyilván azért hívják válságnak, mert a többségnek rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!