Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha online...

Mit lehet tenni ha online átvertek?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen még nem igazán biztos de leírom. Adott a hardverapro onnan vettem egy videókártyát vagyis utaltam az úrnak a pénzt azt írta másnap feladja ez volt szerda azt hittem hogy a héten megfog jönni de sajnos nem írtam is neki, hogy kérnék egy csomagszámot. Erre hétfőn azt írta hogy most van szabadideje feladni. Csütörtökön írtam hogy mit tud róla mert nem érkezett meg és kértem egy csomagszámot azt írta hogy már meg kellett volna érkezzen de utána néz. Szombaton azaz ma reggel írtam neki hogy küldje el a csomagszámot mert utána kérdeznék de erre már nem válaszolt.

Szerintetek átvert? vagy meddig várjak még vele?Ha rendőrséghez szeretnék fordulni ezzel mikor kéne és mi ennek a pontos menete?

2023. márc. 26. 15:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2023. ápr. 13. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!