Irreális, szerintem nekik kellene fizetniük, mert a bútorok eladásából is sok pénzt keresnek.
2023. márc. 18. 13:25
13/36 anonim válasza:
50 éves pozdorja bútorok, kiült székek és retkes kanapékról van szó. Üvegek, büdös ruhák, poros tollpárnák, csorba poharak és égett edények. Ebből _senki_ nem fog meggazdagodni mégha rá is szánná az időt.
2023. márc. 18. 13:40
14/36 anonim válasza:
Én kipakolom neked 350 ért a kigyurt sites tesoimal maszekba számla nélkül teso
2023. márc. 18. 13:55
15/36 anonim válasza:
Én sokallom a fél milliót. Javaslom rakj fel egy csomó mindent a jófogásra ingyen elvihetőre. Nekem így sikerült megszabadulnom egy 50 négyzetméteres panel összes bútorától.
Amit nem visznek el azt meg lehet konténerbe bepakolni.
2023. márc. 18. 13:59
16/36 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokat kérnek. Mindenképp kérj be másik ajánlatot is. És valóban, amit tudsz, tegyél föl ingyen elvihetőre.
2023. márc. 18. 15:19
17/36 anonim válasza:
Találtak egy balekot, akit lehúzhatnak 500-zal, miközben lehet, hogy másik 500-at ér a számodra értéktelen berendezés.
Annyit azért megsúgok, hogy érdemes lenne átnézni nagymami szekrényeit, elképzelhető, hogy van bent egy kis dugi pár százezer, amit, mivel finnyás vagy pakolni, odaadnál grátiszba a kipakoló dzsukeléknek... :)
2023. márc. 18. 19:12
18/36 anonim válasza:
Rendelsz pár konténert aztán neki álltok.
2023. márc. 21. 11:20
19/36 anonim válasza:
Ingyen is elviszi bárki, akinek jól jön pár bútor vagy ingyen edény, tányér, törölköző, ágynemű az albérletébe, ahol lehet, hogy csak egy matraca van.
De te fizesd csak ki az 500-at, gazdag, úrigyereknek nem gond. 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!