2 millió Ft fizetésből milyen élet színvonalon lehet élni Magyarországon? Szerintem az átlagnál jócskán magasabb fizetés.
Úgy értem, hogy mennyire számít itt Magyarországon magasnak? Sok ismerősöm azt mondja hogy az nagyon magas fizetés, és csak ámulnak és bámulnak hogy hogy lehet.
Tervezek venni egy luxus ingatlant 300 millióba kerül, hát nem tudom hogy megtudom-e venni. Lehet ha kicsit oda figyelnék a pénzre, kicsit spórolnék előbb utóbb össze jöhet! Szerintetek?
300 milliós ingatlanhoz kell legyen 120 millió önerőd, azt 6 év alatt tudod kispórolni, és addig évi 2 milliód marad megélni.
180 millió hitelnek meg kb. a dupláját kell visszafizetned.
12: Tökéletes meglátás.
Tegyük hozzá, közben egyedül van és egy 2 generációs házat néz.
2 év alatt rárohadna, mert gondoskodni nem tudna róla.
* JA, nem jól számoltam, 4 millió marad évente megélni.
Szóval tudsz bérelni egy szép kis lakást addig, ami akár 2 főnek is kényelmes, attól függ, hol kell laknod.
Most igazából csak dicsekedni jöttél a képzeletbeli fizetéseddel?
Ha bármilyen bérstatisztikát megnézel, látszik, hogy nettó 2M messze felső kategória ebben az országban (nyilván az itteni IT és fodrászokat leszámítva), 300M azért nem kevés, de nyilván lehet cél
a 300 milliós ingatlanvásárlás annak van, aki 5-10 milliót keres havonta.
ha a két milládbol 1.5-et félreraksz, az évi 18M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!