Mi számít manapság jó fizetesnek ? Diplomával vagy nélküle alkalmazotkent?
Figyelt kérdés
#Fizuk
2023. márc. 12. 15:12
11/14 anonim válasza:
#5 vagyok,
Én abszolút egyetértek, más fizikai munkához képest ez elég jónak tűnik.
12/14 A kérdező kommentje:
9# vagy ilyen foodpanda egyéni vállalkozóra gondolsz ? Olyanba enis gondolkodtam de kisgyerek mellet nem tudok még annyit dolgozni hogy megerje .
2023. márc. 12. 18:43
13/14 anonim válasza:
Ez nem így működik, nincs általános szabály, számtalan dologtól függ. Milyen végzettség, mennyi és milyen tapasztalat, milyen nyelvtudás, milyen szoft skillek vannak, hol, mekkora cég, milyen iparág, meg még lehetne sorolni
14/14 A kérdező kommentje:
13# és tegyük hozzá hogy alaptőke is kéne hozzá bármibe is fog az ember
Alaptőke, rengeteg idő és kreativitás + szerencse és kapcsolatok a jó recept .
De csak úgy egy átlag polgár nem fog valalkozni.kockazat is van.csalados ember már nem teheti meg hogy mindent felrakjon vagy osszejon vagy nem alapon
2023. márc. 12. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!