Így működik a Tesco Club Card? (Tesco oldalán néztem, de ott csak rizsa van, az írjon aki benne van, vagy érti a rendszert, köszi!)
Gondolom nem úgy, ahogy fel van tüntetve és logikus lenne, tehát ki van írva a chips mellé pl, hogy 550Ft, valamint az is, hogy Club Carddal 350Ft... Tehát nem lesz a semmiből hirtelen minden árucikkre ilyen 40%-os kedvezményem, hiába szerzem be ezt a valamire valónak tűnő Club Cardot, ugye? :D
Egyébként csak néha-néha megyek a Tescoba, ott hagyok 5-10 ezer forintot 2-3 havonta. Csak annak az illúzióját keltik, mintha kétszer annyi dolgot is vásárolhatnék majdhogynem a pénzemért, ha lenne Club Cardom, ezért érdeklődöm, mert ha így lenne és nem szemfényvesztés, akkor szívesen megigényelem.
Ha az van kiírva hogy club carddal 350-en akkor az annyi.
Amúgy kb 5 perc online igényelni és tudod app-ban használni.
Hát sok mindent ezen nem kell érteni, meg a rendszerben benne lenni, nem olyan bonyolult dolog ez. Ha valami ki van írva, akkor ahhoz tartaniuk kell magukat. Mi lenne ebben a szemfényvesztés? Ha 350 ft van írva a chipsre, akkor annyiba kerül.
Annyi lehet, hogy az ő saját magukhoz képest olcsóbb áruk még mindig drágább vagy ugyannyi, mint máshol. Például én múltkor vettem 5 darabos csomagban pöttyös óriás túró rudit, ami 1500 forint volt, de club carddal 1000 ft, és örültem, hogy milyen jó ár (amúgy tényleg nem rossz), és kiderült, hogy pl. a Sparban 1000 forint a rendes ára.
Szóval maximum ennyi történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!