Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Így működik a Tesco Club...

Így működik a Tesco Club Card? (Tesco oldalán néztem, de ott csak rizsa van, az írjon aki benne van, vagy érti a rendszert, köszi!)

Figyelt kérdés

Gondolom nem úgy, ahogy fel van tüntetve és logikus lenne, tehát ki van írva a chips mellé pl, hogy 550Ft, valamint az is, hogy Club Carddal 350Ft... Tehát nem lesz a semmiből hirtelen minden árucikkre ilyen 40%-os kedvezményem, hiába szerzem be ezt a valamire valónak tűnő Club Cardot, ugye? :D

Egyébként csak néha-néha megyek a Tescoba, ott hagyok 5-10 ezer forintot 2-3 havonta. Csak annak az illúzióját keltik, mintha kétszer annyi dolgot is vásárolhatnék majdhogynem a pénzemért, ha lenne Club Cardom, ezért érdeklődöm, mert ha így lenne és nem szemfényvesztés, akkor szívesen megigényelem.

2023. márc. 11. 02:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az van kiírva hogy club carddal 350-en akkor az annyi.

Amúgy kb 5 perc online igényelni és tudod app-ban használni.

2023. márc. 11. 03:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok mindent ezen nem kell érteni, meg a rendszerben benne lenni, nem olyan bonyolult dolog ez. Ha valami ki van írva, akkor ahhoz tartaniuk kell magukat. Mi lenne ebben a szemfényvesztés? Ha 350 ft van írva a chipsre, akkor annyiba kerül.

Annyi lehet, hogy az ő saját magukhoz képest olcsóbb áruk még mindig drágább vagy ugyannyi, mint máshol. Például én múltkor vettem 5 darabos csomagban pöttyös óriás túró rudit, ami 1500 forint volt, de club carddal 1000 ft, és örültem, hogy milyen jó ár (amúgy tényleg nem rossz), és kiderült, hogy pl. a Sparban 1000 forint a rendes ára.

Szóval maximum ennyi történhet.

2023. márc. 11. 04:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Na most megleptetek. Nem hittem volna, hogy csak ennyi a használata. Ha így van tényleg megéri megigényelni a kártyát. Köszönöm, hogy írtatok!
2023. márc. 11. 04:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként van olyan dolog amit jó ha tudok, ha van ilyen Tesco Clubcardom, vagy az egész tényleg annyi, hogy megigénylem és mehetek vásárolni, tehát, hogy nem von magával kötelezettségeket, meg ilyesmik?
2023. márc. 11. 17:53
 5/8 anonim válasza:
nincs semmi extra pénz utána
2023. márc. 11. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Nincs minimum vásárlás, vagy bármi, aminek nem teljesítése negatív következményeket vonhat maga után?
2023. márc. 11. 20:47
 7/8 anonim válasza:
nincs
2023. márc. 12. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy sima online kiváltható klubkártya amihez nem is feltétlenül kell fizikai kártyát kérni. Van rajta pár nagyobb akció de semmi extra. Nem kell felni a kivaltasatol.
2023. márc. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!