Mi volt a legnagyobb anyagi kár ami ért?
Figyelt kérdés
És nem fizette biztosító, vagyis nagyot buktál rajta.2023. márc. 5. 16:09
1/6 anonim válasza:
Nem kaptam megy egy ösztöndíjat. Kb 20000 eurót buktam vele
2/6 anonim válasza:
#1 Azt nem lehet elbukni ami soha nem is volt a tiéd.
3/6 anonim válasza:
Ha szigorúan nézem, akkor autóbalesetet 1-1,1M kb.
Tágabban véve elég nagy bukta, hogy tavaly év elején vettem egy telket, amire az infláció miatt nem tudok már építkezni. (persze ezt sokféleképen meg lehet fogni anyagilag, szóval nem biztos hogy bukta lesz végül, de rövid távon mindenképpen)
4/6 anonim válasza:
Miért akar mindenki építkezni? Sokkal olcsóbb egy kész házat megvenni engedménnyel ilyen alkalmakkor, amikor az ingatlanpiac nem prosperál. Nagyobb házak árából mostanában hatalmas engedményeket lehet kapni.
5/6 anonim válasza:
#4: Mert nem éri meg, egyáltalán nem biztos, hogy olcsóbb. Nekem legalábbis, ott és olyan házat nem kapok annyiért amennyiért felépíteném azt, amit elképzelek. Nem egyformák az igényeink.
6/6 anonim válasza:
Vettem egy telket Budán cirka 20 éve, egy évvel később derült ki, hogy nem a tulajdonostól, hanem egy csalótól sikerült megvennem, aki valahogyan hozzájutott a tulajdonos minden adatához és ez az ügyvédnek sem szúrt szemet, akinél a szerződést kötöttük. Lehet, hogy a tulaj is benne volt a játékban, de lehet, hogy az ügyvéd is, mindenesetre a tulaj javára döntött a bíróság velem szemben és elbuktam a pénzt, amit fizettem érte és a telket is. 👌👈
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!