Mennyire nehéz Foodpandánál a 3-as műszakbesorolást elérni?
Én mellékállásban csinálom, kb heti 20 órát, és így is a kettes csoportba vagyok.
A speciális óráim száma elég magas, mert általában ebéd időben szoktam dolgozni, vagy vacsora időben 18:00-22:00 között.
Ezen kívül odafigyelek hogy ne késsek, ne zárassam le a müszakom, minden címet elfogadjak, így minden 100%os. És az UTR-em is viszonylag magas.
Új futárokat szeret először kicsit lejjebb helyezni a rendszer, de ha tényleg mindent jól csinálsz, 100% minden mutatód, akkor 1-2 besorolás után hiába van csak havi 60-80 ledolgozott órád, akkor is betehet könnyedén a kettes vagy hármas csoportba.
Elérhető műszakokra pedig akár napi szinten többször nézz fel, sokszor szoktak ledobni, vagy kiírni pluszba.
Értem, köszi a választ!
És az elbírálás egyébként hogyan, illetve milyen gyakorisággal működik? Az alkalmazás végzi ezt is bizonyos időközönként vagy pedig egy erre megfelelő személy a foodpandánál?
Az alkalmazás végzi kéthetente, péntekenként.
Az adott városban a rendszer összehasonlít minden futárt, és az alapján készíti el a besorolást.
a következő besorolás most 03.10. lesz, azután pedig 03.24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!