Van olyan sportfogadási módszer, amivel nem olyan sok veszteséget lehetne elérni?
Nincs ilyen módszer, de egy kis matekkal javíthatod az esélyeidet. Én csináltam egy statisztikát több év eredményeiből, hogy a top ligákban mennyire jön be a 2,5 gól feletti fogadás. Az jött ki, hogy csapattól függetlenül, ha a kisebb odds-ra fogadsz, az 10-ből 6-szor nyer. Ehhez kell a matek, hogy mennyit tegyél fel, a bukót be kell tudni hozni a nyerő fogadásokon.
Persze a statisztika a jövőre nézve nem sokat jelent, de a fogadóirodák eleve úgy határozzák meg az oddsokat, hogy figyelembe vesznek egy csomó mindent, tehát neked már nem kell pl a sérülteket nyomon követni.
Végülis nem kezdtem el fogadni is, mert sok pénz kell hozzá, és nem is tuti, hogy bejön. Akár csak két meccset is buksz sorban, a harmadikra már olyan nagy pénzzel kellene fogadni, hogy behozza a bukót, hogy annyit már én nem kockáztatnék, mert az is elmehet simán.
Megfordítom a kérdést: Van olyan sportfogadási módszer, amivel nyereséget lehet elérni. Valuebettingnek hívják. Az a lényege, hogy olyan eseményekre fogadsz, ahol az odds nem tükrözi a valós valószínűséget.
Pl. Ha egy csapat nyerési esélye 50%, akkor a szorzója 1/50% = 1/0,5 = 2,00. Erre a fogadóiroda ráteszi a margin-ját, így kb 1,90-es szorzót ajánl ki.
Viszont vannak olyan fogadási események - főleg alacsonyabb ligákból -, ahol az odds nem követi le azonnal a nyerési esélyekben a változást. Így előfordulhat, hogy 50% nyerési eséllyel rendelkező csapatra 2,2-es szorzót kínálnak. Ez azért jó, mert hosszútávon pluszban fogsz zárni. Mintha 2,2-es szorzóval fogadnál arra, hogy írást dobsz egy érmével.
Ilyen fogadási eseményeket manuálisan is lehet keresgélni, de vannak már erre kifejezetten szoftverek is, mint pl. a Rebelbetting, amik megmondják, hogy mire fogadj, hol van ilyen anomália.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!