Az alljmunkaba.hu valódi álláshirdetéses oldal? Csak mert nem kért önéletrajz-feltöltést tőlem az állásjelentkezéshez. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Eddig korrektnek tűnik, de hogyhogy nem kért tőlem önéletrajzot?
Tapasztalatot, ha van szakmunkás-tapasztalatom; akkor azt írjam be oda, annak volt egy mező, de más nem. Ez az oldal jó? Jónak tűnik, meg, vannak ott más hirdetések is; és egy másik álláshirdetőoldalról irányított el oda. Még jó is lehet, hogy nem kérik az adataimat; csak egyúttal furcsa is. Ilyenkor mi van? Attól ez még ugye jó?
Előre is köszönöm.
2023. febr. 22. 17:28
1/11 A kérdező kommentje:
Születési dátumot kértek, meg, hogy hol keresek állást. Oda asszem, abból egyet lehetett beírni. Meg, hogy melyik városban lévő irodájuk van a legközelebb hozzám; és akkor legördülő menüből ezeket kiválasztani.
Telefonon küldtek sms-t a regisztráció-megerősítő-kóddal.
2023. febr. 22. 17:30
2/11 A kérdező kommentje:
*Ami kód úgy volt írva, hogy 17:34-ig érvényes.
2023. febr. 22. 17:31
3/11 A kérdező kommentje:
Szóval, efelől, korrektnek tűnik; főleg,hogy egy másik állásportál hirdetése irányított el oda.
2023. febr. 22. 17:31
4/11 A kérdező kommentje:
Térképen is jelölve vannak az irodáik, Google maps-en; szóval akkor gondolom, jó.
2023. febr. 22. 17:35
5/11 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy aljamunka.😂
7/11 A kérdező kommentje:
Jaj, mostanában én is olyan félreolvasásokat produkálok:) Múltkor, mondjuk korábban keltem, mint szoktam, de szóval, láttam egy ilyen automatát, amiben kaják voltak, és rá volt írva, hogy utasellátó, én meg fáradt voltam, nem jellemző rám, de akkor összekevertem a betűket, és elsőre elutasító-t olvastam. :):) Több ilyesmi is volt mostanában :S :):)
2023. febr. 22. 19:13
9/11 anonim válasza:
nem kamu oldal.. de ink operáűtorokat keresnek. van telefonos hitelesités, meg tesztírás is.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2023. febr. 24. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!