Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik mostanában mentetek...

Akik mostanában mentetek nyugdíjba, mennyi a nyugdíjatok? Szolgálati évet és foglalkozást írjatok légyszi.

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 18:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es, nem az volt a kérdésem, hogy jó-e a mostani fizetésem. Informatikus poziciók és feladatkörök között óriási különbségek vannak. Mint pl. rendőrök és rendőrök között. Nem mindegy, hogy programozó vagy vagy pl. helpdeskes. Azon belül is rengeteg különböző feladatkör. Én nagyon meg vagyok elégedve a fizetésemmel, sztem még túl is vagyok fizetve azért, amit csinálok.
2023. febr. 22. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt tippelem hogy ha egesz eleted kb a min ber duplajat kerested atlagban, tehat a min jarulek duplajat fizetted be, akkor kb 300k korul varhato a nyugdijad. Vagyis ennyi lenne 40evvel es 80%kal. A te 35eved es 70%od ezt lehuzza par 10kval
2023. febr. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!