Akik mostanában mentetek nyugdíjba, mennyi a nyugdíjatok? Szolgálati évet és foglalkozást írjatok légyszi.
Nincs jelentősége, mert a munkája mellett lehet az embernek
máshonnan is jövedelme.
Főállás + vállalkozás+ alkalmi megbízások+ befektetésből származó jövedelmek.
Nekem még azt is beszámolták, hogy 12 évesen füvet gereblyéztem alkalmi munkában a FőKertV-nál, hogy 13 évesen nyári munkás voltam nyomdában, édesipari gyárban. Aztán a főállás mellett bedolgoztam ide-oda.
Értelmetlen a kérdésed.
A főállásomnál beszámították a kiküldetést, a jutalmakat, stb.
4 300 000,- Ft
37 év
Full stack dev
A szolgalati ev es foglalkozas irrelevans onmagaban mert a berek nelkul nem lehet kovetkeztetni a varhato nyugdijra. Ket vallalkozo vagy gyari munkas se keres ugyanannyit
Ird meg te a foglalkozasodat es a az utolso par bruttod. Kapsz egy eros becslést.
Nem a konkret fizetes a kerdes mert nekem az akkori 5000ft semmit nem jelent. A minimalberhez vagy atlaghoz kepest ez mennyi volt. Mar akkor is a duplaja?
A 35ev az "keves". Az csak a kalkulalt osszeg70%a lesz, a 40ev er 80%ot. Pl nok 40nel.
Ez a 70% tizezrekkel fogja levinni az összeget, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!