UK Baclys ban bezárással való probléma?
Sziasztok kérdésem, hogy volt- e már valakinek ilyen problémája.
Régebben UK-ben életem. X ideig. Nyitottam Bank accountot persze, hisz ez alap volt , hogy ott munkába tudjak állni.
Történt egy nagyobb dolog, ami miatt haza kellett utaznom. Utazásom elött mindent amit tudtam el intéztem, de szerencsére semmi előfizetésem nem volt.
Egyedül a bank accountot hagytam meg.
Sajnos a dolgok úgy alakultak, hogy nem tudtam már vissza menni az okot nem szeretném kifejteni.
Mivel ez az ok akkora problémát okozott, hogy teljes mértékben belefelejtkeztem a Barclays Accountban ez rá 2 évre volt.
Egyből fel hívtam őket és Email-t is küldtem neki, hogy amennyiben van banki tartozásom( ugye ezalatt arra gondolok, hogy a havi vagy éves díj)
azt szeretném kiegyenlíteni és az accontomat bezárni.
Egy kedves ügyintéző közölte velem, hogy több mint valószínű mivel azalatt a 2 év alatt nem volt pénz mozgás és inaktív volt az accountom már bezárták.
Probléma hogy az azonosítást nem tudják megcsinálni mivel sem a Bankkártyámat , sem az ehhez tartozó irataimat nem találom( igen ez az én nagy hanyagságom!)
Többször mondtam neki, hogy van e valami módja hogy be azonosítsanak esetleg ID card vagy bármi más, de nem tudtak segíteni.
Azóta összesen 7 év telt el. Vártam hátha küldenek EU meghagyással esetleg behajtást vagy tartozás kiegyenlítésről szóló papírt de semmi.
Kérdések ilyenkor mi a teendő?
UK-ban hogy van, hány év után évül el ez ha egyáltalán elévül?
Sajnos egészségügyi dolog miatt a kiutazás nem opcionális.
Viszont azt sem akarom, hogy 10 év múlva egy kemény 60 fontos tartozás ha van, mert abban sem tudtak segíteni hogy van e- ugye milliós tartozás legyen! (Természetesen milliós nem lehet csak túloztam)
UI.-: Soha nem volt tartozásom!
Ahogy írtam,2 évre rá kerestem fel őket , nem 5 év! :)
Másik az, hogy van egy számlakezelési díj és miután bezárják az úgy tartozásnak minősül, hiszem az accountodat mínuszba teszi mivel nem érkezett rá pénz sem.
Mintha azt irtad volna hogy 7 eve volt mindez. Most akkor melyik?
Ha nem volt egy vas se a szamladon es ugy leptel le, akkor legnagyobb valoszinuseggel lezartak a szamlat es elkonyveltek a veszteseget (ami amugy csak papiron veszteseg hiszen szolgaltatast nem nyujtottak) es feketelistara tettek, azaz naluk nem fogsz tudni tobbet szamlat nyitni. Ennyi penzert nem fognak utanad jonni, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!