Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi band 6 és Curve kártya...

Mi band 6 és Curve kártya fizetés probléma?

Figyelt kérdés

Kb 500 tranzakciót csináltam már a mi band 6 OS karkötővel viszont volt kB 3 alkalom amikor nem tudtam vele fizetni mert elutasította a terminál, 3x le is vette akkor a pénzt pedig elutasításra került a vásárlás ebből 2x vissza küldte vagyis jováirták viszont legutóbb egy kis patikában 10800ft ért szerettem volna venni valamit és megint elutasitotta a terminál (persze levonta a penzt) utána kártyával fizettem akkor már jó volt a tranzakció...

Otthon felhívtam a bankot és mondták hogy ők 2 tranzakciót látnak és mind 2 sikeres... most megy a harc a pénzért a bankommal akik segítenek természetesen de ez egy hosszabb procedúra lesz.

Maga az elv ahogy használom a fizetést:

Bankom az ertse bank van egy mi band 6 nfc karkotom ami természetesen nem tamogatja a bankom így kellet egy köztes pont ez pedig a curve amihez hozzatarsitottam az erstés kártyámat és így hozzá tudtam adni mi band 6 fizetéssnél a curve kártyát és mint egy digitális híd tudom használni a mi band 6 ot fizetesnél.

Maga a szisztéma rendben van mert működik 99.9% ban de 1x azaz most valami nagyon mellé ment.

Hol lehet a hiba? Miért van néha néha elutasítás? És ebben az estben 2x sikeres akció a bank szerint a gyógyszertár szerint pedig 1x?

2022. nov. 15. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem abból szokott általában elutasítás lenni, hogy nem jó helyre, vagy nem elég sokáig tartom oda az órámat (más márka, szintén Curve).

Hogy az elutasított tranzakciót mégis levonják, az már jóval problémásabb. Lehet, hogy csak véletlen, de az is lehet, hogy direkt csinálják és pont arra utaznak, hogy le tudják nyelni az extra tételeket, ha nem ellenőrzi a felhasználó. Mindenképp érdemes ellenőrizni őket!

Remélem, hogy sikerül rendezned!

2022. nov. 18. 10:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, neked milyen órád van és hogyan hangoltad össze a curve al és a bankoddal?
2022. nov. 18. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg tudnál nekem segíteni?

Xiaomi mi pay appban akarom hozzáadni a Curve kártyát, de elsőre elrontottam. Töröltem a kártyát a mi appból, de nem engedi újra hozzáadni a jó adatokkal.

Szerinted?

Már írtam a Curve-nek, de ki tudja mikor válaszolnak.

2023. júl. 14. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Már nem emlékszem, hogy Curve vagy Revolut problémám volt, de nekem Apple Pay/Walletből nem sikerült hozzáadni. A kártyához tartozó saját Curve/Revolut appjában van egy add to Apple Pay gomb, onnan kell elindítani és úgy menni fog.

Csak feltételezés, de gondolom a Mi Pay esetén is ugyanez lehet a helyzet.

2023. júl. 14. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
4, sajnos csak Google pay gomb van az appokon belül.
2023. júl. 14. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!