Miért csinálja ezt a Notino?
Rendeltem egy parfumot...erre szo szerint a fele hianyzik.
Az oldalukon úgy hirdetik a terméket, hogy tele van. Ez mi, ha nem a vasarlo megtevesztese?
Irtam nekik, nem nagy osszegrol van szo, de csak postaval tudom visszakukdeni, akkor meg en vagyok minuszban+ parfumom sincs.
Miert veszik vissza a hasznaltat utana miert adjak el?
Ne rendelj tobbet es kesz :) meg irj egy velemenyt
Mast ugysem tehetsz, ha visszakuldod akkor se penz se parfum
Igy legalabb van parfum, tanulopenz
Sajnos en is jartam mar hasonlokeppen dolgokkal
Onnan tobbet nem veszek :)
Én szállítási hibára tippelnék.
Vettem már kétes eredetű parfümöt máshol, de a Notino eddig mindig stimmel.
És azért több millió elégedett ügyfelük van az EU-ban, való igaz néha becsúszhat 1-1 hiba de Douglas esetén is előfordulhat.
Az már hit kategória kb. hogy ki mire esküszik, szóval azzal nem vitatkoznék.(számomra még a Notino és a Vivantis belefér, de pl. a Brasty már nem, amúgy meg ha best buy van valahol akkor onnan)
#6.Ha máshol veszed sem jobb a helyzet, folyamatosan reformálják a parfümöket hogy vedd az újabb kiadásokat.
Vadászni kell a régi batch számmal rendelkező darabokat, leginkább 2019 előttről ha tartós illatot szeretnél, vagy szét kell nézni az utóbbi 1-2 évben kijött daraboknál hátha kapsz nyitószériásat ami általában a legerősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!