Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Befektetés napi 2,5% kamattal....

Fenyvesi4 kérdése:

Befektetés napi 2,5% kamattal. Ez működhet vagy lehúzás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Regisztráltam egy platformra, ahol pénzt lehet lekötni és napi 2,5%-ot kamatozik. Raktam is rá pénzt, eddig úgy tűnik, hogy működik.

Erről az oldalról van szó:

[link]

Ismeri valaki ezt az oldalt?

Mik a tapasztalatok?

#internetes pénzkeresés #Amzdoge #Geodoge #Kripto befektetés
2023. jan. 29. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1,025 a 365-ödiken = 8207,5

Egy év alatt több mint 8000-szeresét veheted ki

Ha jól számolom.

2023. jan. 30. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze csak ha kamatos kamattal számolunk
2023. jan. 30. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:

A kamatos kamathoz újrabefektetés kell, aminek esetèben dönthet úgy bármelyik nap, hogy elvonja a forrásokat - azaz amikor nem vonja el, kvázi újrabefektette a konstrukcióba.

Jelen esetben fetételezhetően a “befektetők” nem vonhatjàk ki a tőkét hosszú ideig, csak láthatják a “számlakivonatukon” a fiktív elhatárolt kamat jóváírást, ami azt üzeni nekik: “ennyit buksz ha inkább mégis kivonod a tőkéd idő előtt”

2023. jan. 30. 11:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Benen fizes a platformba? viszik a pénzedet. A pénzedböl érik elaplatformot nem te foksz kkeresni vele. Pénzedből élnek
2023. jan. 30. 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Beszélni magyar, kéremszépen?
2023. jan. 30. 13:32
 16/17 anonim válasza:

A pénzlekötés/kamat megfogalmazás egy picit pontatlan.

Ez egy krypto-val kereskedő "robot". Te döntöd el, mennyi pénzt akarsz használni arra a célra, hogy helyetted vesz és ad el kryptot - amit amúgy te is csinálhatnál, más platformokon.

A robotnak van egy előfizetési díja, amit az első időszakban elengednek, amíg belejössz, hogy mit is kell csinálni.

És persze kell hozzá egy Binance fiók is, hogy tudd mozgatni (pl kivenni) a kryptodat.

Én számolom a napi hozamokat: 1,5-2,2% között volt eddig. Nem gondolom, hogy ebből milliárdos leszek, de jobban szeretem, mint az eToro és társai oldalakt.

2023. febr. 1. 21:21
 17/17 A kérdező kommentje:

Üdv!

Én közben kivettem a befektetésemet, plusz több mint 100 dollárt és nem húztak le. Szóval eddig működik az oldal.

2023. febr. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!