Befektetés napi 2,5% kamattal. Ez működhet vagy lehúzás?
Üdv!
Regisztráltam egy platformra, ahol pénzt lehet lekötni és napi 2,5%-ot kamatozik. Raktam is rá pénzt, eddig úgy tűnik, hogy működik.
Erről az oldalról van szó:
Ismeri valaki ezt az oldalt?
Mik a tapasztalatok?
1,025 a 365-ödiken = 8207,5
Egy év alatt több mint 8000-szeresét veheted ki
Ha jól számolom.
A kamatos kamathoz újrabefektetés kell, aminek esetèben dönthet úgy bármelyik nap, hogy elvonja a forrásokat - azaz amikor nem vonja el, kvázi újrabefektette a konstrukcióba.
Jelen esetben fetételezhetően a “befektetők” nem vonhatjàk ki a tőkét hosszú ideig, csak láthatják a “számlakivonatukon” a fiktív elhatárolt kamat jóváírást, ami azt üzeni nekik: “ennyit buksz ha inkább mégis kivonod a tőkéd idő előtt”
A pénzlekötés/kamat megfogalmazás egy picit pontatlan.
Ez egy krypto-val kereskedő "robot". Te döntöd el, mennyi pénzt akarsz használni arra a célra, hogy helyetted vesz és ad el kryptot - amit amúgy te is csinálhatnál, más platformokon.
A robotnak van egy előfizetési díja, amit az első időszakban elengednek, amíg belejössz, hogy mit is kell csinálni.
És persze kell hozzá egy Binance fiók is, hogy tudd mozgatni (pl kivenni) a kryptodat.
Én számolom a napi hozamokat: 1,5-2,2% között volt eddig. Nem gondolom, hogy ebből milliárdos leszek, de jobban szeretem, mint az eToro és társai oldalakt.
Üdv!
Én közben kivettem a befektetésemet, plusz több mint 100 dollárt és nem húztak le. Szóval eddig működik az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!