Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogáson csalás áldozata...

Jófogáson csalás áldozata lettem! Van aki vissza tudta szerezni a pénzét ?

Figyelt kérdés
Sajnos én is csalás áldozata lettem a jofogason keresztül. A beszélgetés tele volt hibával nem voltam elég figyelmes leemeltek a kartyamrol nem kicsi összeget. Az penz belföldi szamlaszamra ment. Aki esetleg így járt vissza tudta szerezni a pénzét? Azt nem értem hogy a beszélgetés alapján fordító programmal irt a csaló , de mégis az utalás belföldi és a neve is. Most akkor külföldi vágott at ? Van bármi esélyem hogy meglegyen a pénzem ? Köszi a választ!
2023. jan. 18. 20:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
2 millió forintról
2023. jan. 19. 05:57
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Edes istenem. Megerdemelned hogy ne kapd vissza.

Mindenkeppen rendorseg. De ezt max polgari peres uton kapod vissza. Azt a penzt levettek. Es ilyen hanyagsagnal a bank sem fog segiteni.

2023. jan. 19. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:

"SMS kódot küldtem vissza amivel beléptek a netbankomba, és már indítottak is az utalást . Semmi bankkártya adatot nem adtam meg."

😂😂😂

Emberek... Ne már...

2023. júl. 7. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Valójában mindent te adtál meg, hiszen a csalók egy linket küldenek jófogáson, a jófogás nevében, miszerint kifizették a vételárat, te pedig mint eladó kattints a linkre és fizesd ki a foxpost vagy tetszőleges futárcég szolgáltatását és írd be az adatokat, hogy hozzájuss a vételárhoz. Ami után látszólag ki kell választanod a sok magyar bank ikonja közül a saját bankodat, ha arra rákattintasz máris a saját bankod netbanki beléptetőoldalára megszólalásig hasonló adatlopó oldalra kerülsz, ahol te gyanútlanul megadod a belépési adataidat. De azzal nem te lépsz be a netbankodba, hanem a csalók. A telefonodra megérkezik az sms, amit ezután még el is küldesz a csalóknak, amivel ténylegesen be tudnak lépni a netbankodba.

Ügyes vagy!

Visszakaptad legalább a pénzed? Hogy áll az ügy?

2023. júl. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!