Jófogáson csalás áldozata lettem! Van aki vissza tudta szerezni a pénzét ?
Figyelt kérdés
Sajnos én is csalás áldozata lettem a jofogason keresztül. A beszélgetés tele volt hibával nem voltam elég figyelmes leemeltek a kartyamrol nem kicsi összeget. Az penz belföldi szamlaszamra ment. Aki esetleg így járt vissza tudta szerezni a pénzét? Azt nem értem hogy a beszélgetés alapján fordító programmal irt a csaló , de mégis az utalás belföldi és a neve is. Most akkor külföldi vágott at ? Van bármi esélyem hogy meglegyen a pénzem ? Köszi a választ!2023. jan. 18. 20:58
1/14 anonim válasza:
Tegyél feljelentést a rendőrségen.
2/14 anonim válasza:
Hogy a fszba siekrult ezt osszehozni? Megadtad a kartyaadataids? Vagy a netbanki belepesedet?
3/14 A kérdező kommentje:
SMS kódot küldtem vissza amivel beléptek a netbankomba, és már indítottak is az utalást . Semmi bankkártya adatot nem adtam meg.
2023. jan. 18. 21:12
4/14 anonim válasza:
és honnan tudták a netbankod felhasználónevét és jelszavát?
5/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én se. Semmi bankkártyával kapcsolatos kódot nem adtam meg. Csak az sms kódot küldtem vissza , mintha már tudtak volna minden mást. Tettem feljelentést egyébként nyilván ez volt a második dolgom a bankkártya és a netbank letiltasa után.
2023. jan. 18. 21:49
6/14 anonim válasza:
Ebben benne voltál. De ha szerencséd van, a bank visszaadja a pénzed.
7/14 anonim válasza:
Alapból azt se értem, hogy az sms kódot minek küldted el bárkinek is.
Ahhoz senkinek semmi köze rajtad kívül.
8/14 anonim válasza:
Hogyha jól értem, egy idegen be akart lépni a netbank fiókodba, amiről értesítést kaptál sms-ben. Nem érted, honnan tudták a felhasználóneved és jelszavad és azt sem hogy mit akarnak csinálni, mégis megadtad az sms kódot, hogy be tudjanak lépni.
Most tényleg, egy jófogásról ismert ismeretlennek? Mi volt az elképzelés?
10/14 anonim válasza:
Mekkora összegről van szó? Rendőrségnek is jelezném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!