Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudom hirdetni a szolgálta...

Hol tudom hirdetni a szolgáltatásaimat, ahol van is értelme?

Figyelt kérdés

Lényegesnek tartom leszögezni: nem prosti vagyok :D

Informatika területén nyújtok széleskörű szolgáltatásokat, de nem tudom, hol/milyen módon hirdethetném ingyen, hogy ez eljusson az érintett emberekhez.

Startapróra feltettem, de hátrány, hogy várost kell választani, nem lehet országos hirdetés, ahogy az is hátrány, hogy kb haldoklik az az oldal.

A jófogás.hu-n 1500 Ft egy ilyen hirdetés, de hirdettem már ott korábban úgy, hogy alig látták..

A qjob.hu-n pedig nem vagyok hajlandó havidíjat fizetni azért, hogy sikertelen ajánlatot adhassak embereknek, akik nagy eséllyel nem is gondolják komolyan, ami feladatot feltettek. Amíg ingyenes volt, jópár ajánlatot adtam reális árral, referenciákkal együtt, és a végén mindig mást választottak ki.

Van esetleg olyan magyar oldal ezeken kívül, amit nem ismerek? Esetleg külföldi, ahol talán kapósabb lennék?

(Bár a külföldi freelancer oldalakat nem szeretem, mert mindenhol van egy indiai, aki úgy is olcsóbban fog dolgozni, mint én. Az oldal által gyűjtött referenciák nélkül gyakorlatilag ingyen kéne dolgoznom, hogy beelőzzem őket.)

2023. jan. 18. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A külföldi freelancer oldalakon óriási előny hogy fehér vagy, és meg is fizetik, hidd el.
2023. jan. 18. 14:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez is hasznos tanács, ezt nem tudtam :) Tudnál egy olyat javasolni, ahol megéri első körben hirdetni? Ismerek párat, személyes tapasztalat érdekelne.
2023. jan. 18. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen oldalakon nem freelanceltem, mert bejáratott ügyfélköröm van nagyobb intézményeknél, de pl upwork elég jól működött ismerősöknek. Az biztos hogy jobban jársz mint ezekkel a magyar szarokkal, nem is értem hogy gondoltad, már bocs... :D Az IT-t a nyugati kliensek és tőke tartja el.
2023. jan. 18. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
FB szakmai csoportokba lépj be, lehetőleg olyanokba, ahol a kereslet találkozhat a kínálattal. Tök sokszor keresnek projektmunkákra embert.
2023. jan. 18. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én domináns barátnőt keresek.
2023. jan. 18. 16:38
 6/6 A kérdező kommentje:

#3: tudod, a remény, meg a bizalom hal meg utoljára.. :D Az upwork-öt ismerem, szerintem próbáltam is már évekkel ezelőtt, csak akkor még más volt a neve, aztán nem tudom, mi történt, de egy próbát ismét megérhet.

#4: ha tudsz ilyen csoportot ajánlani, azt megköszönöm :)

#5: akkor szerintem rossz helyen jársz...

2023. jan. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!