Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudok tenni valami érdemi...

Tudok tenni valami érdemi dolgot abban az esetben, ha egy kamu projektbe "fektettem be"?

Figyelt kérdés

Másfél éve vásároltam egy nagy lendülettel induló magyar projekt tokenjeiből. (Lehet néhányan hallottátok már, ez nem más, mint a "Millionstarter" és annak az MST tokenje). A láthatárról azóta eltűntek, az ígért határidők természetesen a végtelenségig lettek nyújtva, tulajdonképpen azt sem lehet tudni, hogy hogyan áll ez a projekt.

Naiv fejemmel támogatni is szerettem volna ezt a magyar kezdeményezést, viszont mostanra teljesen megbántam. Bár nem nagy összegről van szó, szívesen kérnék tanácsot vagy fognék össze olyan emberekkel, akik hasonló cipőben járnak.

#befektetés #projekt #kriptovaluta #Millionstarter #MST token
2023. jan. 18. 11:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-es, mint írtam korábban többször is, hasonló cipőben járó emberek tapasztalatait, netalán olyanokét, akik szintén ebbe a projektbe fektettek be.
2023. jan. 18. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Aki befektetett ebbe, annak nyilván mindenkinek az a tapasztalata, hogy beszpta :D
2023. jan. 18. 13:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Korábban olvastam valahol, hogy "a megkárosítottak próbáltak tenni valamit". Nem emlékszem, hogy hol és mikor olvastam, kíváncsi lettem volna, hogy ebből lett-e valami.
2023. jan. 18. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy a devizások is pereltek, meg kaptak fűhöz fához, meg szerveződtek. Azon kívül, hogy kiröhögte őket mindenki, aki kicsit is ért a témához, semmire nem jutottak.
2023. jan. 18. 13:37
 15/20 NTBS ***** válasza:
100%
Igen. Feljelentést. De, hogy mi lesz belőle, az másik kérdés.
2023. jan. 18. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
lekváros bukta
2023. jan. 18. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Téged nem először és nem is utoljára húztak le az életben ha ennyire hiszékeny vagy, és így bedőlsz az ilyen átveréseknek... Ha vetted volna a fáradtságot és utánanézel, kicsit olvasol, tanulsz a témáról rájöttél volna hogy mekkora átverés. Több ezren leírták már az elején hogy senki se fektessen be mert kamu az egész. De ez egyértelműen látszott is. Csak toljátok be ész nélkül a pénzt minden mlm meg piramisjátékba meg olyanba ami azt ígéri hogy egy év alatt tízezer milliót keresel és ezért semmit sem kell tenned xD Legközelebb okosabb leszel. Bár szerintem nem... Az okosak azok, akik ezeket a csalásokat kiötlik és milliárdosak lesznek belőle, azaz belőletek...
2023. máj. 11. 16:06
 18/20 A kérdező kommentje:

Okos az, aki a saját hibájából tanul. Úgy gondolom, hogy mivel először (!) és utoljára (!) történt ilyen eset, már az leszek.:)

Köszönöm szépen a választ, de ennek is sikerült elkerülte a valódi kérdést.

Idemásolom azért, próbáld meg kérlek értelmezni, ha esetleg nem értenéd miért írtam ezt:

"Tudok tenni valami érdemi dolgot abban az esetben, ha egy kamu projektbe "fektettem be"?"

2023. máj. 12. 08:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség, sorstársak keresése.
2023. júl. 9. 20:06
 20/20 anonim válasza:
Én is buktam vele egy kis játékpénzt. Igazából leszarom, több pénzembe kerülne a pereskedés, mint amennyit elbuktam. Csak azért írtam, hogy tudd, kérdező: Nem vagy egyedül.
2024. ápr. 4. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!