Elosztóközponttól kaptam egy emailt akkor ez most kamu vagy sem?
Figyelt kérdés
Rendeltem aliexpressrol egy pólót, ami dec 10.en jönne meg elvileg, de kaptam egy emailt,hogy a csomagom elakadt a csomag és nem jelentkezett senki a szállításra érte.
Meg egy smst- hogy a csomagom visszalesz küldve ha nem erősítem meg.
2022. nov. 27. 11:20
1/4 anonim válasza:
Rengeteg ilyen csalás van, azt kell figyelni hogy milyen oldalra akarnak elnavigálni vele (tényleg a kézbesítő saját oldala, vagy egy hamisítvány). Az alapján amit leírtál, inkább csalás (sürgetnek arra hogy végezz el egy dolgot). Azért, mert ha kézbesíteni próbálták volna és nem veszi át senki, akkor hagynak egy értesítő papírt a postaládában. Valamint DHL van a kulcsszavak között, holott ha standard postai csomagként rendeled, azt a Posta fogja kézbesíteni vagy esetleg az ExpressOne, de nem a DHL.
2/4 A kérdező kommentje:
Ahh értem köszönöm akkor szimplán letiltom ezeket az értesítéseket már egyből ha gyanúsak. Köszönöm. Sose rendetem
Aliexpressrol épp ezért nemtudtam most mi van plusz ugye idén a vámot is bevezették pár oldalon egy összeg felett. Sheinen érdekes sose vámoltak meg szerintem az a legkorrektebb oldal :D. Mindig megjön onnan minden.
2022. nov. 27. 11:35
3/4 anonim válasza:
Azt kell megnézni, kitől kaptad a levelet, es hogy a link hova irányít.
Lehet valós is a dolog.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagy kamu volt az egesz, megerkezett a csomagom elobb expressone hozta szoval szimplan fake emailek voltak. Mint instan a kamuprofilok
2022. dec. 1. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!