Munkaügyön regisztrálva vagyok mint álláskereső, a TB-met akkor a központ fizeti? Mert én nem kapok semmilyen csekket a NAV-tól
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 16:29
1/5 anonim válasza:
Akkor a központ fizeti, igaz a te pénzedből. Majd ha nem fizeti már akkor elviekben ír a NAV.
3/5 anonim válasza:
Akkor fizeti csak ha és ameddig jogosult vagy ellátásra.
4/5 A kérdező kommentje:
Decemberben kaptam utoljára ellátást.
2023. jan. 15. 17:55
5/5 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mikor kaptad meg az ellátást, hanem, hogy milyen időszakra voltál jogosult ellátásra, mivel akkor annak lejártát követően annyi napig még nem kell fizetned "TB"-t, ahány napra ellátást kaptál, de maximum 45 napig.
A regisztráció önmagában ehhez kevés lenne.
A fenti időszak lejártát követően, ha még mindig nincs munkaviszonyod, jelentkezni fog a NAV is a "csekkel". Addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!