Munkaügy, álláskeresőként szeretnék regisztralni, idopontot kell kerni vagy ugyfelfogadasi idoben be lehet utazni?
Figyelt kérdés
19 vagyok, félbehagyott egyetemi tanulással, apám azon kivul hogy "menj be munkanelkulibe" nem segitett tobbel. Hogy mukodik ez?2020. nov. 11. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ha van ügyfélkapud, akkor online tudsz regisztrálni itt: [link]
Ezután egy munkanapon belül küldenek egy emailt, hogy melyik napon kell bemenned a munkaügyi hivatalba személyesen és mit kell magaddal vinni.
Egyből személyesen sajnos nem tudom, hogy kell intézkedni, mivel én online csináltam.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!!
2020. nov. 12. 06:15
3/5 A kérdező kommentje:
És hogyha beregisztrálok, időpontra beviszem a dokumentumaimat amikre szükség van, akkor ajánlhatnak munkát a munkaügynél? Vagy továbbra is magamnak kell keresnem, függetlenül attól,hogy eredménytelen?
2020. nov. 12. 08:10
4/5 anonim válasza:
Mindkettő, ők is ajánlanak, de neked is aktívan kell keresni.
5/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm szépen!
2020. nov. 13. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!