Hogyan tudok online rendelni, hogy a szüleim ne tudják meg? És ha még nem múltam el 18 éves, akkor is átvehetem a csomagomat? Ruhát lehet postára rendelni?
Huhh, bocs, hogy offolok, de..
#18: "Postát sztem csak az öregek használnak kb. A csomagautomata ezerszer kényelmesebb"
Nem érzem magam öregnek, rendszeresen rendelek. Postai szállítással (vagy futárszolgálat).
Kérlek magyarázd el nekem, miért kényelmesebb az, ha automatába rendelek, napokat várok, hogy legyen szabad hely, aztán elmegyek az automatához kivenni, annál, mint amikor a posta házhoz hozza?
A férjem itthonról dolgozik, így az se gond, ha nem vagyok otthon, amikor hozzák.
Amúgy.meg csomagautomata sincs minden településen. Mi tízezres város vagyunk, itt tavaly óta van Packeta, és kb másfél-két éve Foxpost is.
Mindenkinek más a kényelmes.
Gumi ruha az ujjadra?
Nyugi kiadják, nem lesnek bele a csomagba, meg nem is írják rá, korhatár sincs :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!