Hogyan tudok online rendelni, hogy a szüleim ne tudják meg? És ha még nem múltam el 18 éves, akkor is átvehetem a csomagomat? Ruhát lehet postára rendelni?
Szerintem a kérdező azért kérné postára, mert azt ismeri, és ott akarná átvenni a rendelést élő személytől, csak tart tőle, hogy ott meg elkérik a személyilyét és ha látják, hogy nincs 18, nem adják ki neki..gondolom valami ilyesmi..a csomagpont-nál kb. ugyanaz történik, mint a postán, csak nem posta a neve (mivel a csomagpont lehet bármilyen üzlet, pl. benzinkút is funkcionálhat csomagpontként is, vagy egy papírbolt is, vagy tényleg bármilyen más bolt, amelyekkel az adott futárszolgálat szerződésben van). Ilyen átvételkor (posta / csomagpont) tudsz készpénzzel is fizetni.
Viszont arra semmiképp nem buzdítanálak, hogy a szüleid tudta nélkül csináld, mivel ők a szüleid. Én elhiszem, hogy nem egyszerű gyereknek lenni. De hidd el, felnőttnek / szülőnek sem. Inkább megbeszélned kéne velük. Ha az nem segít, sajnos gyerekként nem biztos, hogy túl sokat tehetsz, amíg nem tudsz diákmunkára elmenni, és tudnál saját pénzt keresni. Hiszen ha meg megteszed, és kiderül (tranzakciókat vissza lehet nézni, ha bármilyen formában használnád a szüleid bankkártyáját), akkor abból mi lesz? Ha semmi, akkor amúgy tényleg megbeszélhetted volna a szüleiddel, mert valószínűleg jófejek. Ha meg össze-vissza szidnak meg jönnek a büntik, akkor meg megérte? :-D Ráadásul lehet azt a ruhát is elveszik még a tetejébe Tőled. Gondold végig ezeket szerintem.
És mikor fogod hordani a ruhát? Ha a szüleid nem tudhatják meg? És külön mosod majd kézzel?
Ha meg egy sima boltban személyesen vehetsz magadnak ruhát, akkor már oly mindegy, hogy neten rendeled vagy boltban veszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!