Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik olyan szolgáltatás...

Létezik olyan szolgáltatás Romániában vagy Szlovákiában, hogy átveszik helyettem a csomagom és én értemehetek személyesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni valamit, de Magyarországra pont nincs kiszállítás, és arra gondoltam hátha már feltalálták a csomagátvétel szolgáltatást, amit a kérdésben vázoltam.
febr. 8. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy határ közeli csomagautomatába kérd.
febr. 8. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"hátha már feltalálták a csomagátvétel szolgáltatást" már kb egy évtizede feltalálták, átvételi pontnak hívják.
febr. 8. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is Szlovákiában is működik az átvételi pont.
febr. 8. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:
A csomagautomata nem jó, mert az oldalon ahol rendelem ninics ilyen opció, csak simán egy címet tudok megadni.
febr. 9. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Keress valakit aki tivabbkuldi neked
febr. 9. 05:05
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 szerintem valamit félreértesz, kizárt, hogy egy webshop csak lakcímre szállít. (Feltéve, ha nem valami romlandó élelmiszerről vagy valami Magyarországon illegális cuccról van szó) Beszélek szlovákul, itt is lakom, belinkelnéd, hogy melyik oldalról akarsz rendelni?
febr. 9. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!