Vannak olyan vidéki településeket, ahol 3-5 millió forint körül lehet vásárolni minimum 40 négyzetméteres házat?
Ha most gyűjtöttek házra, akkor nem valószínű, hogy nyugdíjasok. Ha eddig nem volt ház, akkor háztáji sem volt. Aki meg passzív jövedelemből él, az nem 7 év alatt tesz félre 5 milliót.
Az a ház, ami nem a világvégén van és/vagy megoldott a tömegközlekedés, meg nem kell rá költeni, hanem azonnal költözhető, az nem 10 millió lesz, hanem legalább 25-30
Hát...
Nézd meg az mbvk oldalán
Lehet találsz ott valami ingatlant,ami árverés alatt van
22:
"Ha most gyűjtöttek házra, akkor nem valószínű, hogy nyugdíjasok."
Ugyan, mért ne lehetnének nyugdíjasok?
" Ha eddig nem volt ház, akkor háztáji sem volt."
Nem írta, hoyg eddig nem volt házuk.
" Aki meg passzív jövedelemből él, az nem 7 év alatt tesz félre 5 milliót."
Én passzív jövedelemből élek és nem teszek félre semennyit.
22: Mindenesetre beigazolódott, hogy NEKIK egyáltalán nem mindegy, hogy hol van az a ház.
De a mi családunknak tényleg mindegy lenne.
22: De amúgy tényleg nem értem, mért kellett volna eddig legyen háztájijuk ahhoz, hogy a jövőben abból éljenek.
Én is számítanék a konyhakertre, gyümölcsökre és állatokra, ha kertes házba mennék, ergo nem kellene hozzá pénz, hogy enni tudjak.
Mennyit másoljak még be?
Heves, Borsod, Szabolcs Megyékben, annyi ingatan van 5 millióért vagy az alatt, hogy bőven lehet válogatni.
Persze, nem véletlenül árulják ezeket ennyiért. Munkalehetőség nagyon nincsen a közelben, sok a cigány, ezekre az ingatlanokra még milliókat kell is költeni, hogy lakható állapotban legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!