Törvény szerint, mennyiért lehet eladni minimum egy lakast?
Van egy kulföldi "barát" aki eladná nekem a lakast ő akar odaadna 3-4 milllioért a kb 12 milliot érö lakast.
régen odais adta volna igy,csak akkor nem volt ra pénzem.
Most lenne de változtak a a torvények elvielg..es nem engedik a magyar torvények mert azt hiszik hogy adocsalast akarjuk kikerulni hogy a maradek penzt csak ugy odaadnam neki..
Szóval a kérdés hogy hogy lehet ezt kiszamolni vagy honnan lehet tudni? ha vlaki tudna a valasz melle kuldeni egy hiivatalos oldalt ahol levan irva ,az jo lenne :)
Én ugy gondoltam hogy négyzetmérre vann lekorlatozva hogy mennyibe kerulhet minimum
jo csak pont ezert kerdeztem mert van egy ilyen problema :D...
Komolyabb ember ennel..
köszönöm a valaszokat :)
Es esetleg errol valami hivatalos oldal nem ir hogy mi a szabaly / törveny?
Mert mondom elözö evbe az en ismerosom is igy tudta és elvileg erre az evre valtozott vagy legalabbis ö igy tudja.
csak hogy megtudjam mutatni neki..
öszintén neki nem a pénz szamit,csak igy tudja ö odaadna 3ert is de ha törvénytelen akkor nem megy bele.. és eleg nagy a kulönbseg konkretan 6 millio ,nekem kisembernek nem mindegy..
Nincs törvényi minimum, ahogy írták. Az illetéket a Nav viszont felül vizsgálhatja és szabhat ki az általa gondolt érték után is a ténylegesen kifizetett helyett.
Amire Te gondolsz az max a hűtlen kezelés lenne de magánszemélyek között az nem merül fel.
Értem,ö cégvezetö,en egy egyszerü kisember :D
Én "hasznos" zöld kézjelet adtam mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!