Van még remény arra hogy egyszer ér majd valamit a pénzünk? Vagy most már csak csúszunk a lejtőn lefele?
A pénz nem arra való, hogy parkoltasd, hanem hogy elköltsd.
Az árak meg mindig növekednek, arra kell törekedni, hogy a tudásod, munkaerőd és a vagyonod jobban felértékelődjön, mint a termékek, amiket vásárolni akarsz.
"A pénz nem arra való, hogy parkoltasd, hanem hogy elköltsd."
Ez azért így nem igaz! A magas inflációt pl. pont a megtakarítással lehetne letörni. Ha az emberek kevesebbet költenének és elkezdenének megtakarítani, az fékezné az inflációt.
Értem hogy nem költség. :D Akkor úgy fogalmazok, hogy ne tudj belekötni, bár az előző válaszomban is utaltam rá, hogy befektetéskor a vagyonod megmarad, a pénz csökken, az egyéb reáleszköz, kamatozó instrumentum nő.
Tehát: a pénz nem arra való, hogy parkoltasd, hanem hogy hasznosítsd. Így jó?
Napról-napra kevesebbet ér!!
Én is azt vallom, hogy a pénz költve/hasznosítva jó!
Aki csak szorongatja, az előbb-utóbb elveszti, mert elveszi majd tőle az élet! Az áramlást nem szabad megakasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!